İyı gunler ben 1980 dogumluyum ve hastane dogumluyum yaşımı küçültmem mümkün mü acaba? yardımcı olursanız sevınırım.
Printable View
İyı gunler ben 1980 dogumluyum ve hastane dogumluyum yaşımı küçültmem mümkün mü acaba? yardımcı olursanız sevınırım.
Merhaba ben 91 liyim basketbolcuyum yıldız takımda oynamak için 1993 olmam lazım evde dogdum sizce nasıl yapabilirim yardım edebilir misiniz?
oncelikle simdiden tesekkur ediyorum mesajımı dikkate alacagınız için.benimde yas problemim var.suan kimliğimde 17.11.1988 gözükmektedir.fakat kendi yasım 17.11.1989.hastane dogumlu olarak kayıda gecılmıs.suan ne yapabilirim herkez hastane dogumlu olanların ısı cok zor diyor ama bir çaresi olması gerek.kendi yasıma gecmek istiyorum.suan ilk adım olarak ne yapmalıyım.benim için cok önemli bir konu.dikkate alacagınızı umuyorum.
Yönetimin Notu: Her forumun altına sorunuzu yazmayınız.
Yaşım 42. Fiziken en fazla 35-36 gibi görünüyorum. Beni tanıyıp bilmeyen kimseler 40'ın üzerinde olduğuna inanmakta güçlük çekiyorlar. Saçlar hala siyah. Fiziken ve ruhen de kendimi en az 5-7 yaş daha genç hissediyorum. Bulunduğum yaşın insanı değilim kısacası. Yaş küçültme davası açıp yaşımı en azından bir 5 yaş küçültebilir miyim?
(Birkaç mesaj üstte Av. S_engin şöyle demiş: "Kaç yaş küçültebileceğiniz konusunda kanun "dış görünüş ile yaş arasında uygunluk olması"nı aramaktadır.Yani kaç yaş küçültebileceğiniz sizin dış görünüşünüze de bağlıdır.". Ben tam da bu kategoriye girdiğim kanısındayım.)
Dış görünüşünüzü yaşınıza uydurmanız daha pratik ve ekonomik olacaktır.
Merhaba ben 06.12.1989 doğumluyum kimliğimde yazan tarih de bu ancak ailem beni 90 lılarla okula başlatmış ve lise ve üniversitede hazırlık okuyarak 3 sene kaybetmiş gibi gözüküyorum bu da iş bulma sürecinde önüme çıkıyor. 24 gün yüzünden 1 yaş büyük gözüküyorum ancak hastane doğumluyum dava açıp .kimliğimdeki doğum tarihimi 01.01.1990 olarak yazılmasını talep etsem kazanma şansım olabilir mi ?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler