Cevap: site kapıcısı sahte imza
Ne diyosun sen yav ne cirkeflesmesi nediyon uslubunu bozma bozdurtma terbiyesizlik yapma .Sen kim ne is yaptigini biliyosunda benim ne is yaptigimi biliysoun .Bir avukat oturma kalkma ile ilgili sacmalarsa burada kim olsa laf soyler bu lafi 33 yillik avukat okudu gulumsedi agir ceza .
- - - Güncellendi - - -
Cok avukat taniyorum bakalim burdakiler ne dicek diye danistim.Burdada ayni konular ozel belge resmi belge herkez yorumla kanunu karistiriyor.
- - - Güncellendi - - -
Kardeslik bir durumuzda yok .burasi mahalle agzi konusulcak yer degil.
Sayın fix_faces:
Davanıza ilişkin karar kesinleştiğinde istinaf veya temyiz mahkemesinin kararını paylaşın ki, biz de bilmediğimiz hususları öğrenmiş olalım.
Herhangi bir hukuki meselede, benim veya sizin yorumunuzdan çok Yargıtay içtihatlarının ne dediği önemlidir.
Yargıtay kararları göz önüne alındığında kapıcının aldığı beraat kararını bozulacağını söylemek size boş yere ümit vermek olur.
Ben başka bir avukatın söylediği sözler hakkında, ne üzerine ne şekilde söylendiğini bilmeden ve bizzat ondan duymadıkça yorum yapmazdım.
Haklisiniz yargitay kararlari var bozanlar bunlarla birlikte başvuracagiz.Ama şunu söylemek lazim bu bir boşluk kimse kimsenin izni olmadan imza atmasin istegim bu.