-
sayın commedore1tr,
Bende dahil olmak üzere meslektaşlarımın üyelere cevap yazmamalarına illaki bir sebeb aramanız ve hatta dahada öteye giderek bunda bir kötü niyet aramaktaki maksadınızı anlamış değilim.Şahsen ben üyelere yardımcı olmak gibi bir zorunluluk hissetmiyorum kendimde ,buna mecbur olduğumu da hiç sanmıyorum,
Evet biz avukatlar kamu hizmeti görüyoruz ama bu sizin anladığınız manada değil.Olması gereken etik olan sıkıntısı olan bireylerin buralarda çare araması değil .Sıkıntısı olan bireyler herhangi bir avukata gider bedelini öder ve sorununu çözer bütün olay budur.
Sayın ADMİN sitenin aktivitesini artırmak gayesi avukatlar üzerinde manevi baskı oluşturmaya çalışıyor, site sahibi olarak bu çabayı belki anlayabilirim ama sizin gibi birkaç üyenin meslektaşlarıma yaptığı sitemi zerre kadar anlamış değilim.
Avukatlı günler dileğiyle sevgiyle kalın
-
Sayın avukatt06;
Sitem öfkesiz kırgınlık belirtir. Böylesine güzel bir seteyi büyütmek yüceltmek varken avukat mesleğini icra eden arkadaşların üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi kalmasını anlayamıyor güceniyor ve sitem ediyorum. Sanırım bu benim en doğal haklarımdan birisi,
Sizlerin bir avukat olan admine niçin bir nebze katkıda bulunmadığınızı anlamış değilim ben , hayat sadece ihtiyacı olan gitsin para versin avukata sorsundan ibaret değildir ki. Bakınız yukarıdaki öyküde tamamen ilgisiz birisi gaziye taze ekmek alıyor.. Bu tartışma konusunun teri burası değil ama hikayeyle tam oturdu tesadüfe bakın...
Ben hikayedeki gibi karşılıksız sevgiyle ilgiyle yardımcı olacak avukatlara seslenmiştim . yoksa hikayedeki fırıncı gibi ekmeğe yapıp parası olanlara satan tiptekilere değil.
Sorun şu değerli avukatlarımız daima o fırıncı tipi mi olacaklar yoksa ekmeği hediye eden kişi mi?? hayatta böyle gaziler çokk fırıncıda çok aranan bunlara ekmek verecek kişiler...
-
Sevgili dostlar, görülüyor ki yine yeni bir tartışma başlamak üzere onun için bu forumu şimdilik kilitliyoruz.
Saygılar...
-
Bu forum site tarafından lüzuma binaen kilitlenmiştir.
İlgili forum sayın avukatt06'nın mesajı üzerine https://www.hukuki.net/topic.asp?ARCHIVE=&TOPIC_ID=2401 adresinde devam etmektedir.
https://www.hukuki.net