Re: Uyusturucu madde kullanımı
son birşey sormak istiyorum,özürdileyerek.ben 1 hafta sonra mezun olup asıl yaşadığım şehire ailemn yanına gidicem oraya yerleşicem.mahkeme için bana bildirilen tarihte gelicem.mahkeme gününden önce gelip kullanmadığıma dair test yaptırsam rapor olarak yetkililerin önüne sunsam bunun bir faydası olur mu benim açımdan.t ederim ilginiz için.
Alıntı:
komplike rumuzlu üyeden alıntı
sn. elvancetinkaya içtihat niteliğinde olması ne demek.bu terimlere uzk olduğum için anlayamadım.yani kararın para cezasıolabileceği ihtimalinin yüksek olmasından mı bahsediyor sunuz?cvbınız için şimdiden t. ederim
Sayın Komplike,
Sözlerin "içtihat niteliğinde olması" ifadesi karşı tarafın düşüncelerini iğneleyici anlamda kullanılmış. Sizinle bir ilgisi yok yani, bu bakımdan bu ifadeyi dikkate almayın.
Saygılarımla
--------------------------------------------------------------------------------
iyi günler. 1 hafta önce arkadaşmla beraber esrar içmek için satın almaya gittik.ben aldım ve arabaya bindim.polis durdrudu ve karakola götürdü.ifademizi verdik.sadece birkaçkerekullandığımı ve kullanmak için satn aldığımı söyledim,bağımlılık derecesinde değilim poliste ifadeyi düzenlerken bunu belirtti.5,6 kez kullanmıştım 6 ay içinde.ilk defaa böyle bir olay geldi bşıma sicilim temiz,ve artık sözkonusu bile olmaaz benim için ne içmek ne de çevremdeki içen insanalrın olması.para cezası alacağımı öğrendim.tam anlamıyla bilgilenmek istiyorum.nelerle karşılaşırım.yardımınız için şimdiden t. ederim