Zabıta takibatını nasıl yaptıracağım ?
Gazeteye ilan yoluyla tebligat yapılamaz mı?
Printable View
Zabıta takibatını nasıl yaptıracağım ?
Gazeteye ilan yoluyla tebligat yapılamaz mı?
Bağkur'dan adresini isteyin,gelen cevabi yazıdaki adrese tebligat gönderin,bila dönerse(tebligat yapılamazsa) Tebligat Kanunu 35.maddeye göre aynı adrese tebligat çıkartılmasını talep edebilirsiniz.Bu halde tebligat yapılacaktır.
Emekli sandığından emekli. Ancak bütün piyasayı dolandırdığından oradan da bir adres alamayız herhalde.
Kaldı ki; emekli sandığından adresi hangi makam isteyecek? Ben istesem bana vermezler.
Saygılarımla
Bütün piyasayı dolandırması emekli sandığından adres istemenizi engellemez,yani bu kurumdan emekli ise adresi kayıtlarda mevcuttur.İcra dairesinden adresinin istenmesi için talepte bulunun icra dairesi gerekeni yapacaktır.
Sayın Mistrall,
İlk önce ilginize teşekkür ediyorum. Ancak durum biraz karışık gibi. İcra müdürüne Emekli Maaşına haciz konulması için sözlü talepte bulundum, bana ikamet ettiği adresi terk ettiğinden tebligat yapılamadığı, dolayısıyla Emekli Sandığına yazı yazamayacağını, istersem mahkemeye başvurmamı söyledi. Ne yapabilirim?
Saygılarımla
Bakın ,tebligat yapılmadan icra dosyasında haciz talep edemezsiniz.Öncelikle tebligatın yapılması gerekir.Önceki talebinizde haciz konulmasını istemişsiniz.Şimdiki talebinizde ise bağkurdan adres istenecek ikisi çok farklı bir durum.Siz icra müdürlüğünden borçlunun adresinin istenmesini isteyin bu talebiniz kabul görecektir.İcra müdürü bu talebi yerine getirecektir merak etmeyin.(borçulunun kimlik bilgileri hatta sicil nosunu biliyorsanız bunu icra dairesine bildirin)
Adreste bulunup bulunamayacağı önemli değil ilk yazdıklarımı okursanız orada tebligatın nasıl yapılacağını anlatmıştım.Kendisi adreste olsun olmasın resmi kurumdan gelen adrese Teb.Kanunu 35.e göre tebligat yapılır.Tebligattan sonrada maaşına haciz gönderebilirsiniz.Bu konuyu artık kapatıyorum.Umarım mağduriyetiniz giderilir.İyi günler dilerim
Böyle bir site böyle bir uygulama baska nerede var bu siteyi kurandanda sor duruma düsen bizlerle o essiz bilgilerini paylasanlardan da allah razı olsun saygılar..muhtesemsiniz