Cevap: Hakkımda Cinsel Taciz Suçu başlığında dava açılmış yardım
Her halükarda mümkün bence. Hatta yazdığınız yazıların içeriğine göre cinsel taciz değil huzur ve sükun bozma suçundan da yargılanabilirsiniz iyi bir hakime denk gelirseniz. Bunun cezası daha azdır.
Savcı ne hikmetse özellikle cinsel tacizden yargılanmanızı istemiş ancak mahkeme bununla bağlı değildir. Hatta enteresan bir şekilde iddianamede Yargıtay kararından alıntı yapmış.
Alıntı:
karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı
Her halükarda mümkün bence. Hatta yazdığınız yazıların içeriğine göre cinsel taciz değil huzur ve sükun bozma suçundan da yargılanabilirsiniz iyi bir hakime denk gelirseniz. Bunun cezası daha azdır.
Savcı ne hikmetse özellikle cinsel tacizden yargılanmanızı istemiş ancak mahkeme bununla bağlı değildir. Hatta enteresan bir şekilde iddianamede Yargıtay kararından alıntı yapmış.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederiz artık mahkemeye gidip ne olacağını göreceğim 2 ay sonra mahkeme sonucunu burada açıklayacağım tekrardan.
Mahkeme sonucu açıklandı hagb aldım ancak 59TL Posta giderlerini benim ödemem geektiğinide açıklamış mahkeme bunu ödeyecekmiyim sonuçta karar açıklanmadı ödeyeceksem nereye ödeyeceğim ? ek olarak mahkeme sonucu eve tebliği gelecekmi 2 hafta önce açıklandı hala giden gelen bir şey olmadı çünkü.