Okudum hocam kadının 3-0 önde başlaması gibi bir durumdan haberdarım merak etmeyin.. Ama benimde tanıklarım delillerim sağlam, buna rağmen kaybedersem de yapacak bişey yok..
Printable View
Okudum hocam kadının 3-0 önde başlaması gibi bir durumdan haberdarım merak etmeyin.. Ama benimde tanıklarım delillerim sağlam, buna rağmen kaybedersem de yapacak bişey yok..
Evet dava yarın e devlete düşüyor.. Dediğim gibi karşı tarafın elindr dava açmak için yeterli gerekçe olmadığından dava açamadı.. Bunu kendisi dr itiraf ediyor.. Avukatım çok tecrübeli... Fotoğrafları bırakın duygusal şiddete neden olan sözlerin tanığı var ise 2-3 celsede işi bitiririz dedi ki tanık bol, kendi ailesinden babası bile tanık olabilirim dedi o derece yani.. Hele o fotoğraf olayından sonra kayınpederim tamamen benim yanımda, adam has adammış gerçekten... Kendi kızım dahi olsa evli bir kadın nasıl böyle bir fotoğraf çizdirme gereği duyar şaşkınım dedi... Kızıyla konuşmuyor şu an ve mahkemede benim yanımda olacak...
Sonuçlardan haberdar edicem.. Tüm bunlara rağmen bu dava kaybedilirse dr yapacak hiçbirşey yok.. Sağlık olsun diyeceğiz..