Cevap: Serviste 20 iş günü geçmesine rağmen iade verilmemesi
Alıntı:
Oguzh rumuzlu üyeden alıntı
burayı unuttunuz galiba :)
Sanırım :)
Acaba verdiğiniz dilekçede de buraya yazdıklarınızda olduğu gibi (kusura bakmayın ama gerçek) anlatım bozuklukları var ve dilekçeyi okuyanlar yanlış mı anladı?
Dilekçeler olabildiğince kısa olmalı. Gereksiz hiç bir bilgi içermemeli.
Dediğiniz doğru. Yani 20 iş gününü geçtiğine göre arızalı olup olmamasının önemi kalmıyor. TH Heyetinde memura bu durumu hatırlatarak "Burada bir yanlışlık mı var acaba" diye tekrar bir sorsanız?
Cevap: Serviste 20 iş günü geçmesine rağmen iade verilmemesi
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Sanırım :)
Acaba verdiğiniz dilekçede de buraya yazdıklarınızda olduğu gibi (kusura bakmayın ama gerçek) anlatım bozuklukları var ve dilekçeyi okuyanlar yanlış mı anladı?
Dilekçeler olabildiğince kısa olmalı. Gereksiz hiç bir bilgi içermemeli.
Dediğiniz doğru. Yani 20 iş gününü geçtiğine göre arızalı olup olmamasının önemi kalmıyor. TH Heyetinde memura bu durumu hatırlatarak "Burada bir yanlışlık mı var acaba" diye tekrar bir sorsanız?
dilekçemi birde oradaki memura da okuttum bir sorun olduğunu söylemedi zaten 5-6 satır kadar bir şeydi içinde de özetlersek "şu tarihte vatanbilgisayara verdim şu tarihte servise ulaştığını söylediler ve şu tarihte teslime hazırdı aynı zamanda tamir de edilmemişti ancak 20 iş günü geçtiği için yasal hakkım olan ücret iade talebi istedim sebep belirtmeksizin ret ettiler" yazdım tamir edilmediğini de ekle demişlerdi o yüzden ekledim dilekçeme de tamir olmadığını. tuketicisikayeti.gtb.gov.tr den görüntülediğim de son işlemi savunma bekliyor olarak duruyor ve
uyuşmazlık tarihi: 20.03.2019
uyuşmazlık konusu: tüketicinin ürünün bedel iadesine ilişkin talep istemi
başvuru sahibinin talebi: bedel iadesini içeren sözleşmeden dönme
yazıyor.