Cevap: Telefonla rahatsız etme sebebiyle şikayet edildim.
Değerli hukukçu arkadaşlar,
Sn. Karavelioğlu'nun tavsiye ettiği gibi şikayetten vazgeçirmek isterim ama karakolda şaşkınlıkla ifade verdikten sonra facebook üzerinden müessesini alarak, aramak için iznini isteyerek bir görüşme yaptım. Gayet medenice konuşup hatta rahatsız ettiğim için özür dileyerek konuyu kendi istediği bir biçimde sonlandırıp sonlandiramayacagimizi sordum olumsuz cevap verdi. Ama bu Gorusmemizi kayıt altına almadım maalesef. Aklıma gelmedi. Bugün ise arkadaşı 2007den beri tanirim ama 1 yıldır instagram da da ekli idi. Pek de vakit geçirmem. Mesaj atmış demişki davamız var neden takip ediyosun.. bende kendisine şikayetçi olduğu kasım ayından önce ekli olduğunu kendisinin de bildiğini,bunu özellikle kendisi açısından bir mana çıkartmaya calismamasini, hatta hikaye olarak paylaşımına denk gelince şaşırdığımi ama fırsat bulup silme engelleme gibi bir işlem yapmadığımi.. o son konusmamizdan sonra da hiç bir surette aramadigimi mesaj dahi atmadigimi, zaten mahkemede şikayetçi olduğu için uzlaşma talebime ragmen neden iletişime geçtiğini sordum. Azardan başka birşey de maalesef duymuyoruz. Karşı taraf bayan olup böyle hassas bir konuda da şikayetçi olunması zaten bizi mahvediyor. Inanın küfredip hakaret edesim geliyor bazen susuyorum. Hayati sanal alemde yaşamıyoruz ki işimiz gücümüz var ınstagramda haftada 30 dk geçirmezken bunun dahi saçma sapan yorumlanması can sıkıcı geliyor. Sürekli korku içerisinde ekran görüntüsü mu alacağız yani. Mesajım yok bişeyim yok profilime baktigim yok engelle gitsin niye özel mana yükleyip bak bak takip ediyosun deniliyor. Hukuk mahkeme bumu allah aşkına. Artık mahkeme olsun versinler ceza diyesim geliyor. Hata yapılmış kişi rahatsız edilmiş ve özür dilenilmis, kabul edilmemiş ve mahkeme hukuk ne derse o demeye razı iken..elinde koz var gibi açıktan degil ama ima ile nedir bu yani. Maalesef mesaj yolu ile iletişim yok gibi ben bu konuda sizlerden yardım almak istiyorum.cunku eski tanışıklık ustune imkanı yok ama denk gelsem bak pesimde denilecek hale gelmekten cekiniyorum artık. Değerli avukat arkadaşlarımızdan ilgilenmek isteyen olursa profesyonel olarak danışmak istiyorum mümkünse. Ama hangi kanal hangi yöntemle irtibat kurabilirim bilmiyorum.