Ben parayı gönderirken oyun içi para birimini yazmıştım açıklamaya bu benim parayı ne için gonderdiğimi kanıtlar diye düşünüyorum. Satıcı oyun içi parayı verdiğini kanıtlayamaz çünkü parayı teslim etmedi. Bunlar yeterli olmaz mıdır?
Printable View
Ben parayı gönderirken oyun içi para birimini yazmıştım açıklamaya bu benim parayı ne için gonderdiğimi kanıtlar diye düşünüyorum. Satıcı oyun içi parayı verdiğini kanıtlayamaz çünkü parayı teslim etmedi. Bunlar yeterli olmaz mıdır?
Üstteki cevapta da yazılmış; en azından evine bir kağıt gidecek, dolandırıcılık suçlaması ile savcılığa çağırılacak, ifadesi alınacak.
Takipsizlik çıksa bile büyük ihtimalle bunlar olacak. Bu bile yeterli. Bir daha böyle şeylere tevessül etmesine mâni olabilir.
Parayı teslim etmiş olsaydı nasıl kanıtlayacaktı onu anlamadım. Oyun bunların kaydını halka açık bi alanda tutuyor mu? Eğer kayıtlar halka açık değilse bunun için oyunu geliştiren ya da işleten firmaya yazı yazılması gerekir ki, firmalar böyle işlerle hiç uğraşmıyor. Bu benim şahsi fikrim ki, buradan bir şey çıkmaz hukuki olarak. Yine de şikayet edin tabi, o ayrı.