Geçen sene alan birinin yıl başından sonra zamlandı biliyorum. hocam bu sene de zamlanır diye düşünüyorum. Ama bunu 5 ocakta göremezsiniz. 5 şubattaki maaşınız zamlı yatar.
Printable View
Geçen sene alan birinin yıl başından sonra zamlandı biliyorum. hocam bu sene de zamlanır diye düşünüyorum. Ama bunu 5 ocakta göremezsiniz. 5 şubattaki maaşınız zamlı yatar.
:) bir klavyezede daha. G üzel bir haber bu. Ödenek asgari ücret zammından öncemi hesaplandı acaba? Ben işkura basit bir kaç hata yüzünden defalarca gitmek zorunda kalmıştım. Sistemleri karışık ve hata var ise ay dönmeden düzeltilmesse bir sonraki aya kaldığından 2 ay geç başladı benimki. Bence işkura gidip en azından teyit ettirilmeli.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonucu yazacam ama işkur ile çok uğraşamayabilirim. Yani mail atarım ama o boğucu ortama gitmek istemiyorum.
5 Şubat ta sonuç ortaya çıkar, o zamana kadar beklerim aksiyon almam yani , eğer zamsız yatarsa mail atacağım.
Evet mantıklı dediğiniz, çünkü Ocak ta alınacak Aralık ayının parası oluyor ama Şubattaki zamlı yatmalı ADİL mantığa göre.
1611 olan işsizlik maaşı Şubat ta 2031 TL gözüküyor. Sorumun cevabı EVET zam geliyor - eğer tavanı zaten aşmışsanız 1 sene önceki hesapta-