ilk ceza daha gelmedi. ifade verdim bekliyorum. sizin durum nedir
Printable View
ilk ceza daha gelmedi. ifade verdim bekliyorum. sizin durum nedir
Murat bey Bende ifade verdim bekliyorum dönüş olmadı henüz yalnız kimse ikinci bir ceza geliyormu gelirse iptal oluyormu ? ne yapacağız süreçle ilgili bir kimse cevap vermiyor bilgisi olan yardım edecek bir arkadaş bir abimiz yokmu veya başına gelenler ne yapıyorlar lütfen bir cevap rica ediyorum
Merhaba
Beni bugün ayın 10unda verdiğim ifade için idari buro polise amirliğinden aradılar. Yarın gidip görüşcem. Ne olcak bakayım. Bende senin gibiyim burda yazışarak moral bulmaya çalışıyorum. Ceza gelmeme gibi durumu yok sanırım ediyon azından az gelse bari
Kaç yılı ise ona göre idari para cezası yazılıyor 5 bin TL altı olmaz muhtemelen ama asıl problem ceza yemekte değil bunun bir sınırı bir durumu olmaması yani bugün cezayı yedik diyelim ve oynamadik cezadan sonra artık bu durumda ne olacak geçmiş şu tarihte bir daha şu tarihte bir daha falancaya havale yapılmış diye diye ceza mı yazacaklar bu işin bir kuralı bir kanuni dayanağı yokmu nasıl bir iş bu zaten bu cezayı ödeme gücü olsa insanlar neden bu boka bulassin ama göründüğü gibi kimsede cevap bile yazmıyor en azından bir görüş belirtilse bunu okuyan arkadaşlarada bir yol olmuş olur yoksa hepimiz yok edilecegiz
- - - Updated - - -
Kaç yılı ise ona göre idari para cezası yazılıyor 5 bin TL altı olmaz muhtemelen ama asıl problem ceza yemekte değil bunun bir sınırı bir durumu olmaması yani bugün cezayı yedik diyelim ve oynamadik cezadan sonra artık bu durumda ne olacak geçmiş şu tarihte bir daha şu tarihte bir daha falancaya havale yapılmış diye diye ceza mı yazacaklar bu işin bir kuralı bir kanuni dayanağı yokmu nasıl bir iş bu zaten bu cezayı ödeme gücü olsa insanlar neden bu boka bulassin ama göründüğü gibi kimsede cevap vermiyor
- - - Updated - - -
Kaç yılı ise ona göre idari para cezası yazılıyor 5 bin TL altı olmaz muhtemelen ama asıl problem ceza yemekte değil bunun bir sınırı bir durumu olmaması yani bugün cezayı yedik diyelim ve oynamadik cezadan sonra artık bu durumda ne olacak geçmiş şu tarihte bir daha şu tarihte bir daha falancaya havale yapılmış diye diye ceza mı yazacaklar bu işin bir kuralı bir kanuni dayanağı yokmu nasıl bir iş bu zaten bu cezayı ödeme gücü olsa insanlar neden bu boka bulassin ama göründüğü gibi kimsede cevap vermiyor
Genel anlamda kaç geliyor acaba. Neye göre belirlenir