Peki.
( bizim egoist olmamız da sizi o konuda hatalı olmaktan kurtarmıyor ama nasılsa bir önemi yok , siz kendi borunuzu üflemeyi seviyorsunuz. )
Kolay gelsin, sn kıtkafalı olmayan , egoist hiç olmayan, kendini hiç bir şey sanmayan kişi)
Printable View
Olayı hangi yanından tutalım bilemedim. Bende bir ton hukuki sorun yaşıyorum. Karşı taraf sürekli tahrik halinde Bi kabahat işlese de bundan faydalansak derdinde. Sizinki gibi anlık Bi olayda değil dile kolay 2 yıldan fazladır. Şimdi ben bu insanlara saldırsam haklıyken haksız olacağımın bilincindeyim. Afedersiniz bir hayvan size havlasa ona düşmanlık besler üzerine bıçakla saldırır mısınız? Kimisine böyle davranmalı verhasıl.
Haklıyken haksız düşmüşsünüz. Daha kötüsü evdeki bulgurdan olacağınızında bilincinde değilsiniz. Bilmenizi sağlamaya çalışanlara pek kötü karşılık veriyorsunuz. Davranışınız hukuken ceza gerektiriyorken işten çıkarılmayla atlatmışsınız. Bence kurcalamayın . Uzaklaşın gitsin.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Benimki anlık bir öfke patlamasıydı, ben yaptığım doğru diye savunmuyorum. Hayatımızın her anı böyle aksiyonlu geçmiyor, ben burda yaşadığım olayla ilgili bilgi almak istedim, yorum yapılsın diye değil yol gösterilsin diye bu platforma başvurdum. Kimse kimseyi yaşamadığı şeylerle alakalı yargılamasın. Yarın sizinde başınıza gelir, bu anlık bir öfke patlaması sonucu yaşanan bir olaydır, buraya gelipte övünerek ben şu adama bıçak çektim diye anlatmıyorum sonuçta! Böyle bir talihsizlik yaşadık ne yapılmalı derdindeydim.Yoksa ben burda kimseyi şahsen tanımıyorum kimsede beni tanımıyor. Bana doğru düzgün uslupla yol göstermek için zamanını harcayanlara teşekkür ederim. Onun dışında bu platformu kullanarak kendini tatmin edenlerede selam olsun..
Size verilen ortak bir görüş var hukukçusu hukuk severi adliye yolunu evinden çok kullananı aynı şeyi söylüyor.
Bu arada hepimiz insanız yorum katarım, katılmasın isterseniz kanun ne diyor kitabı açar ona bakarsınız. Yorumsuz öğrenirsiniz.
1. İşveren eşit davranmadı haksız bir şekilde işime son verildi der dava açarsınız.
2. İş mahkemesinde olayın tüm detayları ortaya çıkınca hakim resen hakkınızda adam yaralamaya teşebbüsten soruşturma açtırır .
3. Hakarete uğradım gururum incindi derken kendinizi bu suçtan yargılanır bulursunuz.
4. İş mahkemesi işvereni haklı bulur. Diğerini niye işten çıkaramıyorsun demez, görevi değildir.
5. Hakarete uğradığınız için şikayetçi olursunuz. Suçlu bulunur 500 lira adli para cezası verilir hagb verilir.
Benim görgüye dayalı tecrübeyle söyleyebileceğim budur.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi