Cevap: müstehcen paylaşımlar..
226-3 ,,1 cumlesi davası açılmış ve sadece ip ve mailden bahsediliyor polise verdigim ifadede hack olayından bahsedilmemiş ve hard dikstende bahsedilmiyor bilirkişi paylaşımların twitetrda 16 yaş altı oldugundan bahsetmiş ve ona göre dava acılmış...10 gun önce bahsedilen maile girdigimde 2 tane farklı ülkeden giriş yapılmak istendigi ama şifresini degiştirdigim için başarısız oldugu gözüküyor ekran görüntülerini alsam bana bir faydası olurmu ?
sizin acilen bu işlerden iyi anlayan bir bilişim avukatı bulmanız lazım. tekrar ediyorum herhangi bir avukat değil bu konuda uzman biri lazım. size yapılan suçlama çok ağır, bu tip ürünlerin üretimi ile ilgili dava açılmış ve cezası 5 yıldan başlıyor. polislerin dedikleri bir şey çıkmaz laflarına çok takılmayın, olayı belirleyen savcı ve hakimdir.
twitter kullanım şartları, virüs vs sizin işinize yaramaz maile giriş yapılma denemesi de neye yarayacak? özetle şu olmadı mı siz bilgisayarınızın kullanımını günlerce birilerine verdiniz (teamviewer ammy veya benzeri bir programla) o da sizin ip adresinizi kullanarak twitter dan yasadışoı içerik paylaştı. önemli olan bu yok maile virüs girdi vs bunlar detay. savcının üzerinde durduğu sizin ip ve mail adresiniz üzerinden bu işlemler yapıldı mı yapılmadı mı.
cemal bey bu tür ürünlerin üretimi ne demek onu ben anlayamadım.bizim burda bilişim hukukcusu bulma işimiz cok zor eger bir yol gösterirseniz sevinir ve minnettar kalırım
tck 226/3 1. diye google dan aratın detayı çıkacak. bu site avukat önermez kuralları gereği yasaktır. yine aynı şekilde büyükşehirlerde yaşayan bir avukat ile telefon veya mail yolu ile iletişime geçin daha sonra da kalkıp gidip görüşmeniz lazım suçlama ciddi çünki. suç tafihi ne olarak görülüyor, 2016 dan önce ise çıkan khk da 5 yıla kadar hapis cezaları denetimli serbestliğe giriyor.
tavsiyem ya bir avukat bul yada hardiski