Cevap: Nitelikli dolandırıcılık mahkemede tutuklanmadım
Alıntı:
alphaRomeo rumuzlu üyeden alıntı
bu konuya başka yanıt yazmayı düşünmüyordum fakat dost acı söyler deyişini size hatırlatmak ve nerede hakim edasıyla bir yorum gördüğünüzü merak ettiğimden sormak istedim. anlıyorum ki onca mesaj heba olmuş. madem tatil yapmaya para temin etmek zor değil ve yine madem cezanızı çektikten sonra intikam için şahısları bulma umudunuz var size yolunuz açık olsun demek istiyorum. hukuken aradığınız cevaplar tam önünüzde duruyor ve hoşunuza gitmiyor ise burada boşuna vaktinizi harcamayın. aradığınız destek mesajıydıysa ki insani olarak benzer cevaplarda var hala memnun olamıyorsanız -ki burda kimse memnuniyetiniz için bulunmuyor- kimsenin vaktini almayın. iyi eğlenceler sonrasında ise Allah kurtarsın.
Neden mi? Sadece son cümleniz yeterli sorunuzun cevabı için. Cezaevine giriceğimden o kadar eminsiniz ki. Anlamıyosunuz beni tamam özgürlük en değerli şey ama insanların bi onuru gururu vardır. Birilerinin yediği parayı benim ödemem benim gururumu incitiyor. Bunu anlamak zor mu! Beni memnun etme zorunluluğu da ne demek estağfurullah sadece psikolojik olarak iyi durumda değilim yanlış bi anlatim yaptıysam özür dilerim.
ruh halinizi anlıyorum ve ona göre yanıt vermeye çalışıyorum. ceza evine girmenizden emin değilim ancak yorumlarınızın tamamında ve hatta konu başlığında sizin öngördüğünüz şey bu aslında . sorunuz tutuklanır mıyım? benim cevabıma dikkat ederseniz yargılanmadan önce herkes masum sayılır. şimdi bu şekilde bir cevaptan kendinizi burda nasıl yargılanıyor hissettiniz ? sağlık olsun.
madem konu hukuktan çıkıp psikolojiye döndü yerimde olsanız yaşadığınız soruna gülüp geçme ihtimaliniz çok yüksek olurdu. maddi imkan konusudur doğrudur ancak belkide sizi kurtarabilecek paranın katını şu an ben sadece avukatıma harcadım ve dahada harcayacağım. benim içinde basit tutar değil ama içinde bulunduğum haksızlık karşısında yapamayacağım şey yok. hukukçu olmadığım halde bir çok hukuki konuda bilgi tecrübe sahibi oldum.bir çok hakim ve savcı karşısına çıktım sayısız polis ifadem ve 3 yılı aşkındır bu forumda yaşanılmış hukuki konular ve neticelerini takip ediyorum.pes etmiyorum ki etme lüksümde yok sadece kendi adımada bu savaşı vermiyorum.
son söz olarak hukuken mağlubiyete şartlanmayın biri yüzünden birilerinin dolandırılmasına neden olmuşsunuz. burda sizinde mağdurlarında ihmalleri var ama hırsızı gözardı etmiyoruz. iyi bir mücadele ve azimle sizle kurulmuş iletişim yollarıyla asıl suçlu bulunabilir . buna odaklanın .
Alıntı:
alphaRomeo rumuzlu üyeden alıntı
ruh halinizi anlıyorum ve ona göre yanıt vermeye çalışıyorum. ceza evine girmenizden emin değilim ancak yorumlarınızın tamamında ve hatta konu başlığında sizin öngördüğünüz şey bu aslında . sorunuz tutuklanır mıyım? benim cevabıma dikkat ederseniz yargılanmadan önce herkes masum sayılır. şimdi bu şekilde bir cevaptan kendinizi burda nasıl yargılanıyor hissettiniz ? sağlık olsun.
madem konu hukuktan çıkıp psikolojiye döndü yerimde olsanız yaşadığınız soruna gülüp geçme ihtimaliniz çok yüksek olurdu. maddi imkan konusudur doğrudur ancak belkide sizi kurtarabilecek paranın katını şu an ben sadece avukatıma harcadım ve dahada harcayacağım. benim içinde basit tutar değil ama içinde bulunduğum haksızlık karşısında yapamayacağım şey yok. hukukçu olmadığım halde bir çok hukuki konuda bilgi tecrübe sahibi oldum.bir çok hakim ve savcı karşısına çıktım sayısız polis ifadem ve 3 yılı aşkındır bu forumda yaşanılmış hukuki konular ve neticelerini takip ediyorum.pes etmiyorum ki etme lüksümde yok sadece kendi adımada bu savaşı vermiyorum.
son söz olarak hukuken mağlubiyete şartlanmayın biri yüzünden birilerinin dolandırılmasına neden olmuşsunuz. burda sizinde mağdurlarında ihmalleri var ama hırsızı gözardı etmiyoruz. iyi bir mücadele ve azimle sizle kurulmuş iletişim yollarıyla asıl suçlu bulunabilir . buna odaklanın .
Açtığınız konuları okudum gerçekten çok üzücü ve zor durumlar yaşıyosunuz. Çamur at izi kalsın misali bi durumdan iz almadan , siz ve çocuklarınızın kurtulmasını temenni ediyorum.
Bu kadın neden zararı karşılama veya avukat tutma yoluna gitmiyor?
Alıntı:
vforvandettan rumuzlu üyeden alıntı
Bu kadın neden zararı karşılama veya avukat tutma yoluna gitmiyor?
Çünkü bu kadın o paraya elini sürmedi ve o parayı veya avukat masrafını karşılayacak maddi imkanı yok :)
- - - Updated - - -
Neden Türkiyedeki maddi imkanı kısıtlı olan tek birey benmişim gibi görünüyorum? 9.000 tl zarar artı en iyi ihtimalle 5.000 tl avukat ücretini tek çırpıda cebinden çıkaracak gibi davranıyosunuz!
14.000 tl çok ciddi bi para bence :)
Alıntı:
magdur3422 rumuzlu üyeden alıntı
Çünkü bu kadın o paraya elini sürmedi ve o parayı veya avukat masrafını karşılayacak maddi imkanı yok :)
- - - Updated - - -
Neden Türkiyedeki maddi imkanı kısıtlı olan tek birey benmişim gibi görünüyorum? 9.000 tl zarar artı en iyi ihtimalle 5.000 tl avukat ücretini tek çırpıda cebinden çıkaracak gibi davranıyosunuz!
14.000 tl çok ciddi bi para bence :)
Hukuki yönden siz müşterileri oyalamışsınız bariz belli. Bence ürünlerin gönderilmemesinden haberiniz vardı. Yoksa 9000 tl ye varan para ve farkında olunmayan gönderim gibi bir durum söz konusu olamaz.