Komisyon almayacağını çıkarmadım dikkatli okursan bildirdiniz mi dediler satışı bende evet sanatsal yoluyla bildirdik dedim . Bu bildirimin geçerli olup olmadığını soruyorum
Printable View
Komisyon almayacağını çıkarmadım dikkatli okursan bildirdiniz mi dediler satışı bende evet sanatsal yoluyla bildirdik dedim . Bu bildirimin geçerli olup olmadığını soruyorum
işin özünde emlakçı ile bir sözleşme var ve maddeler açık. emlakçınız şu an sizden komisyon talep ediyorsa ve siz itiraz ediyorsanız elinizde alacağı komisyondan feragat ettiğini gösterir belge olması gerekir . böyle bir belgenin olmadığını varsayarsak o komisyonu dava masraflarıyla ödersiniz. watsapp yoluyla bir onay aldığınızı idda edersiniz aldığınız onay değil tebrik mesajıdır açıkça tamam ben satamadıysam komisyonda almam sorun yok gibi bir cevap bile değilken pek şansınız yok malesef. beklentiniz hukuki bir cesaret içeriğiyse üzgünüm dos acı söyler misali algılarsanız daha anlamlı olur.
Cevaplar için teşekkürler amacım cesaret değil sözleşmese açısından hakları ise tabi ödeyeceğiz . Amacım olayı açığa kavuşturmak teşekkürler