inşallah kısa zamanda kavuşurum çocuklarıma.
Printable View
inşallah kısa zamanda kavuşurum çocuklarıma.
Geçmiş olsun. Sakin olun. Bu psikolojideki erkeği nasıl haklıyken haksız çıkaracaklarını iyi bilen canavarlar, sizi tahrik eder ve tehdite hakarete hatta basit bir darp olayına sürükler dünyanızı daha beter edebilirler. Velayet için üzgünüm ama eliniz çok güçlü değil. Kızınız için emin değilim ama oğlunuzu alms şansınız çok çok düşük. Araya bitilerini koyup anlaşarak boşanmayı deneyin.
bunu yapan insan ancak sağlıklı düşünemeyen bir insan olabilir. bir geliri bir kazancı yok. annesi para verirse var yoksa yok. kaldığı evde 10 kişi yaşıyor. 100 metrekare yer. benim iyi bir işim ve maaşım var. daha ne olması lazım acaba kadına çocuk verilmemesi için anlamıyorum.
Çocuğun anne bakımına ve sevgisine muhtaç olmaması lazım. Bakın büyük konuşmuyorum. Olayın içine girdiğinizde sizde göreceksiniz. Kadının kusuru boşanma sebebidir ailesi kalabalıktır falan bi yere kadar. Sosyal inceleme raporuna hepsi bir bir yazılır son kelime şöyle biter raporda küçüğün anne bakımına ve sevgisine muhtaç olduğu görülmekte olup anneye verilmesi daha yararınadır.
Hadi sizi fazla umutsuzluğa düşürmeyeyim kendimden örnek vereyim. Biri 2013 diğeri 2014 doğumlu iki oğlum var ve geçici velayetleri bende. Kadının çocuklara karşı ağır kusurları var ve şahit delil ve savcılık soruşturmaları sayesinde şimdilik diyebiliyorum. Savcılık soruşturması takipsizliğe düşse çocuğu anneye vermesi garanti. Onca şeye rağmen .. anlamışsınızdır umarım.
eşimin tekrar o adama gitme ihtimali bile var. çocuk seneye okula başlayacak. ne ile okutacak. ne ile bakacak. anne sevgisi ne. sırf anne diye çocuğun geleceğini karartmamın neresi adalet. ilk eşindende bir çocuğu var. onun hali ortada. ben çocuklarımın aynı durumda olmasını istemiyorum. dedelerinin tek derdi içki. ailede ortaokul bitiren yok. ellerinde bir sigara. edepsizlik küfür hat safhada. sırf anne diye mahvetsinler çocuğun geleceğini. hemde sürekli iffetsilkik peşinde olan bir anneye.
başka bir yorumu olan yok mu acaba.
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun sadakatsizlik yüksek ihtimal velayeti etkilemeyecektir.Küçük çocuğun anne şevkatine muhtaç olduğu sebebiyle anneye verilebilir