Cevap: Savcılığa suç duyurusunda bulunabilir miyim?
Cevap veren arkdaşlarıma teşekkür ederek; Konuyla ilgili ikamet ettiğim ildeki savcılık makamına suç duyurusunda bulundum. Elimdeki delil niteliğindeki evrak ve dosyaları savcılık makamına sundum.
Burda ki yorumların aksine sayın savcı bey, iletişimin paylaşılması, yalan tanıklık , iftira ve pedofili hususlarını çok ciddiye aldı. Hepsıyle ayrı ayrı dilekçem kabul edildi. Yusuf bey dediğiniz gibi bahsettiğim konu hürriyetten yoksun bırakma olarak değerlendırilebilir denildi. onun için bir işlem yapılmaz denıldı. Elimde delillerin olması iddalarımı havada bırakmadı. Boşanma davasından ayrı olarak ceza davası açabılecegımı de öğrenmış oldum bu vesıleyle.
Ben anlattıklarınıza bakarak eşinizin ailesinin baskısıyla sizden ayrı olduğunu ve geri dönmesini istediğinizi düşünmüştüm.
Demek ki yanılmışım. Bundan sonra ancak "gazanız mübarek olsun" diyebilirim. İnsan, maliyeti en yüksek olsa da, en iyi yaşayarak öğrenir.
Burayı yanlış çıkarmaya uğraşmayın lütfen.Sayısız olay görüldü burda.Olacak olan belli.Yarın karşı tarafta gicedek 20 ayrı suçlamayla şikayetçi olcak tam anlamıyla yiyin birbirinizine dönecek olay.Sn. Yusuf beyde Bende olayın çok karmaşıklaşmaması bir çözüme vardırma noktasındaydık birazda.Bundan sonra e-devlette girince karşılıklı 5 er 6 şar ceza tazminat(kiminde sanık kiminde müşteki kiminde müşteki/sanık olarak) vs. davası göreceksiniz.Hadi kolay gelsin..
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Burayı yanlış çıkarmaya uğraşmayın lütfen.Sayısız olay görüldü burda.Olacak olan belli.Yarın karşı tarafta gicedek 20 ayrı suçlamayla şikayetçi olcak tam anlamıyla yiyin birbirinizine dönecek olay.Sn. Yusuf beyde Bende olayın çok karmaşıklaşmaması bir çözüme vardırma noktasındaydık birazda.Bundan sonra e-devlette girince karşılıklı 5 er 6 şar ceza tazminat(kiminde sanık kiminde müşteki kiminde müşteki/sanık olarak) vs. davası göreceksiniz.Hadi kolay gelsin..
Malesef Engin bey haklı. Yaşayan canlı örneğiyim. 3. Duruşmam görüldü. Hakimin önü dosya dolu. 6 tane savcılıktan celp edilmiş dosya. Aslen net olarak kanıtlı zina suçlamam varken Hakim hangi dosyayı açacağını şaşmış durumda. Anlayacağınız suyu bulandırmak için her türlü şikayeti yapmak kusuru olmayan tarafın yararına olmaktan çok uzak. Artık müzekkere yazılıp cevap gelmesiyle geçer duruşmalar.