Cevap: Zihinsel engelli eşe nafaka
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
A v u k a t t u t s a n ı z i y i o l u r d i y o r u m.
tmm tesekkur ederim ılgınıze yanlış dava açılmış denmiştiniz onu sordum
Alıntı:
emre yılmaz rumuzlu üyeden alıntı
Güncel konudur
Cevap verilmiş, siz avukat tutmaktan çekinerek ömrünüz boyunca ödeyeceğiniz bir nafakayı kabullenmek üzeresiniz. Senede 5 bin lira olsa en azından, ömrünüzün sonuna dek kaç para ödeyeceğinizi bir hesaplayın.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Cevap verilmiş, siz avukat tutmaktan çekinerek ömrünüz boyunca ödeyeceğiniz bir nafakayı kabullenmek üzeresiniz. Senede 5 bin lira olsa en azından, ömrünüzün sonuna dek kaç para ödeyeceğinizi bir hesaplayın.
Şenol bey avukat tuttum var avukatım ama sızce bu durumda baglarmı yada avukatın ne gıbı faydası olur
Eğer avukatınız varsa, o zaten gereğini yapar. Sizin buraya aktaramadığınız konular vardır dosyada, avukatınız bunların tümünü değerlendirerek en iyi yöntemi belirleyecektir.
Sadece bilmelisiniz ki, boşanma davasına erkekler kimine göre 2-0 kimine göre 3-0 geriden başlar.
Umarım durumunuz boşanma yerine evlilik iptaline uygundur.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Eğer avukatınız varsa, o zaten gereğini yapar. Sizin buraya aktaramadığınız konular vardır dosyada, avukatınız bunların tümünü değerlendirerek en iyi yöntemi belirleyecektir.
Sadece bilmelisiniz ki, boşanma davasına erkekler kimine göre 2-0 kimine göre 3-0 geriden başlar.
Umarım durumunuz boşanma yerine evlilik iptaline uygundur.
peki evlilik gecersız olursa nafaka baglanmazmı
İptal edildiğinde hiç evlenmemiş sayılırsınız. Haliyle olmayan bir evlilikten dolayı nafaka yükümlüsüde olmazsınız. Evlilik için yeterliliği olmayan biriyle bilmeden evlenmek evliliğin iptali için geçerli bir nedendir. Ama 5 sene bu evliliği sürdürmüş olmanız sıkıntılı bir durum.