sizce normal mi 1200 tl nafaka bir öğretmen için
- - - Updated - - -
[QUOTE=muratmurat1;598717]Size çok aydınlatıcı açıklamalar yapılmış.Belirttiğiniz durumda kazanma şansınız çok az
nasıl yani bir öğretmen için 1200 tl nafaka normal mi yani
Printable View
sizce normal mi 1200 tl nafaka bir öğretmen için
- - - Updated - - -
[QUOTE=muratmurat1;598717]Size çok aydınlatıcı açıklamalar yapılmış.Belirttiğiniz durumda kazanma şansınız çok az
nasıl yani bir öğretmen için 1200 tl nafaka normal mi yani
Bu miktar maaşınızın 1/3 ü ediyor.İki çocuk için gayet normal.Zeten insanlar maaşlarının en az yarısını çocuklarına harcıyorlar kesinlikle fazla bir miktar değil.İşinize gelmediği için detaylı cevaplardan dahi tatmin olmuyorsunuz.Kazanma şansınızın çok az olduğunu söyledik.İsterseniz bildiğiniz yere bildiğiniz davayı açın.Forumda tekrara düşmenin bir anlamı yok.
Sayısızlık olarak kabul edilemez ancak hoş olmadığı/size hoş gelmeyeceği kesin.Hoşunuza gitmese de doğru bildiğimizi söyleyeceğiz.Bu miktar çok değil mi.Hayır değil.Bir öğretmen maaşı ek derslerle 4 bini buluyor, çocuk başına 600 gayet makul.Ancak siz 600 çok dava aç hemen 100 TL ye düşer çok haklısın demiyoruz diye olayı uzattıkça uzatıyor başka tarafla çekme gayreti içinde oluyorsunuz.Ne yaparsanız yapın.Biz burada bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz.Çünkü bu yazılar sadece sizin için değil bu sayfaya ulaşan benzer durumda olan yada olacak yüzlerce kişiye yardım etme amaçlı yazılıyor.
bakın herhangi bir tarafa çekmedim . kendimi yeterince ifade edemediğim için yeni mesajlar atma gereği duydum. ben bir öğretmenim ve benim için bana yapılan bu tür bir yaklaşım saygısızlıktır(işime gelmemek). elelim ek ders olayına. bir branş öğretmenyim ve örneğin ek ders malesef garanti değil . bazı zamanlar maaş karşığılı olan 15 saat zor tamamlanıyor. bunları hakim göz önüne alır ve gördüğünüz gbi maaşımın yarısına yakın bir miktar söz konusu. her neyse ben dava açmaktan vaz geçtim ama doğruları söylerim diye bu tavırlarınız hoş değil gerçekten ve bazı üyelere hak vermeye başladım
Öğretmenseniz evvela biraz yazıma dikkat edin.Büyük harf küçük harf dahi yazıda bulunmuyor.Şimdi de muhtemelen vay efendim yazım şöyle imla böyle bu saygısızlık diye bambaşka bir polemiğe yazıyı taşıyacaksınız.Konu artık tarafınızdan amacının dışına fazlasıyla çekildi.O sebeple cevaplanmış bu konu burada kalmalı.Gereken yapılacaktır.İyi forumlar.