gönderdiğiniz link açamıyorum. ben sadece çelişkili cevaplar oldugu içişn net bir cevap istedimmmm.
Printable View
gönderdiğiniz link açamıyorum. ben sadece çelişkili cevaplar oldugu içişn net bir cevap istedimmmm.
Forumun arama seçeneğinde "cep telefonu" yazdım, 47 ayrı başlık çıktı.
O link onun linki.
Verilen cevaplarda da çelişki yok. Adının başında avukat yazan üyelerimizinkini okuyun. Hukukçu olmayanlar yanlış veya eksik bilgi verebilir.
kareem
tşk ilginiz için...
ama avukat olanlar arasındada farklı cevaplar var ben bunu anlayamadım. sizin bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim sayın kareem
Hemen bu konu başlığında Av. Esin Kılıç Erdoğan ve Av. Hanife Ebru Öztürk bile sorularınıza cevap vermiş. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmamız anlamsız.
Telefon kayıtları Mahkeme tarafından, ilgili kurumdan talep edilecektir. Bu kayıtlar, arayan numaralar, arama saati ve görüşme süresini içerir. [Başka birşey içermez. Bu bilgiler için yeterince geriye gidilebilir. ]
Mahkeme GSM firmalarına yazı gönderecek ve GSM firmaları cevabi yazı gönderecektir. Bu durumda gelen belgelerin incelenmesi ve hakimin bunları takdir etmesi önemlidir. Ancak burada numaralar eşinizin üzerine olmadığından numaraları kendi üstünde olan şahıs bu görüşme ve mesajlaşmaları kendisinin yaptığını iddia edebilir.
Sayın ilgililer
Benimde aynı sorunum var. eşimin beni aldattığını zannediyorum. Şu anda evi terk etmiş durumda. Geriye dönük cep telefonu mesaj kayıtlarına nasıl ulaşabilirim. Forum içerisinde uzun süre arama yaptığım halde cevap bulamadım.
Belirli bir link verirseniz sevinirim. e-posta adresime bilgi verebilirseniz daha çok sevinirim.
Saygılarımla.
MERHABALAR
Şu an trabzonda olan kız arkadaşımın cep telefonu çalışıyor, şarjı bitmemiş. Ciddi bir felç geçirdi ve ameliyat olacak. Sizlere sormak istediğim sinyal alınan bir cep telefonun yerini tespit etmek için ne yapmam gerekiyor. Savcılığa durumu bildirdikten sonra cevap almam çok uzun zaman alır mı, prosedür ne şekilde işlemektedir?
Lütfen bilgisini olanlar bilgi verebilirler mi ? Sıkıntılı bir durum olduğu için hastane adını çok kısa zamanda öğrenmem gerekiyor.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Yük. Met. ve Malz. Müh.
Öncelikle geçmiş olsun;
Neden kız arkadaşınızın yerini tespit etmek ıstıyorsunuz. Ve felç geçirmesi ile araştırma istediğiniz konu arasında bağlantı varmı.
Herkesin birini acil olarak bulmak için kendince haklı gerekçesi olabilir.
Ancak kaçırılan bir kişinin bulunması için bile cep telefonunun izlenmesi ciddi bürokrasi gerektiriyor. Tabii "Bin bir gece" dizisindeki Onur Bey değilseniz.
Sizin gibi hiç bir resmi ilişkiniz olmayan birini bulmak için cep telefonu sinyalini takip talebinizin hiç bir suretle kabul edileceğini zannetmiyorum.
Bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Sanırım anlatım bozukluğu yaptım, problemi tam olarak dile getiremedim. Sn. Avukat Duygu Hanımın sorularına cevap verirsek:
1. Felç sonucu kalp ve beyin arasındaki damarlar hasara uğradığı için ameliyatla değiştirilmesi gerekmektedir. Durumuyla ilgili bilgi vermek kendisiyle konuştum fakat sanırım yoğun bakımda veya konuşmada problem yaşadığı için kendisiyle irtibatımız koptu. Telefonu hala açık fakat cevap alamıyorum, zaten şarjı bittikten sonrada sanırım bir önemi kalmayacak. Başka kanallara başvurarak iletişim kuramaya çalışacam.
2. Trabzonu bilmediğim için inernet sayfasından burada bulunan (yazılı olan) hastanelerinin telefonlarını buldum ve aradım. Fakat ya gerçekten kayıtlara bakılıpta o hastanede olmadığı söyleniyor ya da çok umarsamadan yok deniliyor. Eğer planladığımız gibi olsaydı bu yaz nişanlanmayı düşünüyorduk fakat olmadı. Allahım kaderimizde böyle yazmış ve elden sadece dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Bildiğini gibi hasta insanlara sürekli moral vermek, hayata yeniden tutmak için nedenleri olduğunu göstermek, her şeyin eskisi gibi olacağını anlatmak gerekiyor. Asıl sevgi zor anlarında insanların birbirlerine kenetlenip, tüm güçlüklere, zorluklara ve acılara rağmen hayat devam etmek değil mi? Boş laflarla insanların ağzında sakız olan seni çooook seviyorum, sana çoook aşkığım demek bence hiçbirşey ifade etmiyor. Gerçekten bunu ispatlamak zorundadır seven, mesleğim gereği uzun uzun konuşmalar yapıp insanları etkilemeyi başaramam. Ama tek bir davranışla binlerce kelimeye eşdeğer davranışlar sergilemeye çalışırım. Yaptıklarımın beni anlatırsa çok daha gerçekci, yalansız ve doğru olmaz mı?
Sn. Avukat Duygu hanımda bulduğu “J.J.Rousseau” sözü o kadar güzelki bende başka olmanın savaşını veriyorum. Yaşadığımız bu yüzyılda herkesin kendini düşündüğü ortamda farklı olmaya çalışmak bile bana büyük haz veriyor ve kolay olan ben aradım sana ulaşamadım, deyip yoluna devam etmektedir. İster cep telefonu kanalıyla ister başka kanallarla olsun ben sevdiğimi bulmaya kararlıyım. Tüm yollarını denecem ve sonuç alana kadar bu işin peşini bırakmayacam.
Geçmişim, sabıka kaydım, kariyer her şeyim incelebilir ve bir tek vukuatım bulunmaz. Türkiye’nin sektöründe en büyük kuruluşunda mühendis olarak çalışıyorum, gerekli kişilerden referanslar alabilirim. Oldu da nerede olduğu bulundu gerekirse emniyet için Trabzondaki polislerle birlikte bile giderim hastaneye, her türlü yol ve her türlü çözüm kabulümdür.
Eğer avukat arkadaşım olsaydı zaten gerekli bilgileri alırdım maalesef yok, kimsenin değerli vaktini alıpta boş konuşmak istemiyorum. Benim sonuca ulaşmam gerekiyor, bildiğiniz bir yol bir prosedür varsa sizlere çok nimettar olurum. İnşallah hiç kimsenin başına böyle üzücü olaylar gelmez,
Herkese sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
Yük. Met. Ve Malz. Müh.