-
Sayın Cliffer;
Bir avukatınız olduğundan bahsetmişsiniz. Hali hazırda bir avukatınzı varken ve yaşamakta oldugunuz bırazda talihsiz bu yasal sıkıntıya bizden daha hakim olduğunu düşünüyorum.
Hassasiyetinizi hak vermemek elde değil. Vekilinizi tavsiyesi üzerine tavsiye eklemek bana düşmez ama " eminseniz" devam ediniz.:D:D:D:D Bizi de arada gelişmelerden haberdar edin.
Tekrar geçmiş olsun.
Not:Turkcell abonelik işlemleri için mutlaka abone olacak şahsın adına düzenlenmiş herhangi bir fatura istiyor. Bu uygulamadan yola çıkabilirsiniz. Ne gerekçeyle adınıza düzenlenen bir fatura abonelik işlemleri için ibraz edilmemiştir.
-
:)
avukatım bir yakınım bu alanda bir tecrübesi yok.sizlerden aldığım gibi ondan da bilgi alıyorum zaten.gerek duyarsam ilgili bir avukat tutacağım zaten.sonuna kadar devam edeceğim bu konuda kesin kararlıyım.merak etmeyin gelişmeleri size bildiririm.
ayrıca cümlenizi bitirirken verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.bana yardımı olacağını düşüyorum:)
-
bu konuda cumhuriyet başsavcılığına nasıl bir dilekçe yazılabilir.yardımlarınızı rica ederim.
-
Sn. Av.Duygu Tekay;
Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu...
Bu konuda bir dilekçe örneği verebilirmisiniz.İnternette bulamadım malesef.teşekkürler.
-
arkadaşlar bu konuda mağdur olmuş kimse varmı aranızda?
-
dikkatimi çekti bu ülkede herşey için kimlik fotokopisi istenirken yine verdiğimiz o fotokopilere dayanarak sahtekarlık yapılılabiliyor. ve anlattığına göre adli mercilerde bu duruma sessiz kalabiliyor. o zaman biz kime güvenecegiz... veya kimlik fotokopisini kimseye vermeyecegiz mi.... arkadaşım benim bir yakınımda böyle bir olay oldu o da yanılmıyorsam ( emin değilim) tüketici mahkemesine başvurdu. haklı çıktı içeriği tam bilmiyorum.
-
Sn.Ajanburger yorumunuz için teşekkür ederim.malesef kimlik konusunda kimseye güvenmemiz mümkün değil.çok dikkatli olmamız gerekiyor.merak ettiğim konu tüketici mahkemesine nasıl başvurabilirim.bir faydası olurmu?yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
savcılığa su. duyurusunda bulundum.fakat olay kadıköyde olduğundan kadıköy savcılığına gitmem gerekiyormuş.allahtan hattı alanlar hakkariden falan almamış.nasıl bir sistemdir bu ya ?