Cevap: çıkartmak için yeterli sebebmidir.
Alıntı:
by_fatih rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaslar isten ayrıldım ama bu restorant tarafından dava açılırsa ne gibi bir ceza alırım acaba
Küfür ettiğiniz müşterisi o şirketle çalışmayı ettiğiniz küfür nedeniyle bırakırsa,
ayrıldığınız şirket ticari itibarını zedelediğiniz ve zarara uğrattığınız için uğradığı zararın tanzimini isteyebilir.
Bunun yanında küfür ettiğiniz şirket hakaret ve küfür nedeniyle dava açarsa, 6-24 ay hapis cezası çıkabilir.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Onu anladım sn by_fatih;
Bu sebeple işinize son verilirse muhtemelen hiç bir hakkınız olmaz, açacağınız bir dava ile de lehinize sonuç alabileceğini sanmıyorum.
Savunma isterse neden küfür -hakaret içerikli yorum yaptığınızı açıklayın elbette.
Davam 28.09.2018 tarihinde karara cikmis olup davanin kabulune ihbar ,kidem , mesai , usgb alacaklarinin tumu kazanilmistir. Erdogan bey
Alıntı:
by_fatih rumuzlu üyeden alıntı
Davam 28.09.2018 tarihinde karara cikmis olup davanin kabulune ihbar ,kidem , mesai , usgb alacaklarinin tumu kazanilmistir. Erdogan bey
Sonucu bildirdiğiniz için teşekkürler. Keşke tüm üyeler sizin gibi, dava sonuçlandığında buraya yazsa da google'dan bulup problemi okuyanlar sonucu da görseler...