Gollum-999 ne durumdasınız şuan ?
Printable View
Gollum-999 ne durumdasınız şuan ?
Kardeşim son durum ne aynı olay bizim arkadaşın başına geldi 3 gün önce ,o da senin çektiklerinin aynısını çekiyor,bir yardım etsen ne oluyor ne bitiyor diye ?oda heryerden sildi engelledi herşeyini kapadı numarasını değişti.3 4 gündür birşey Yok ama korkuyor.onun ki de Morocco olayı,yaşadıklarını bir anlatsan 1 ay içinde o da senin gibi hareket etsin,bir bilişim avukatına başvurduk ama yine de içi rahat değil.
Merhaba, bir sonuç alabildiniz mi? Veya o kişi bu videoları yaydı mı söylediği gibi? Biz de aynı belayla uğraşıyoruz, iş arkadaşım da aynı sizin gibi tongaya düşmüş ve nasıl düzeltiriz diye çare arıyoruz.
Böyle konudaki tecrübemle sana bir tavsiye vereyim. Böyle piçler çok... Program bilgim çok fazlayken zamanında hack muhabbetlerine dark webe kadar uzatıp site falan açıp parayı kırmıştım. Yıllar geçse de bıraktığın geçmişin peşini bırakmıyor sonuçta. Ne kadar uzak da olsan böyle bir it kopuk görünce illallah ediyorsun...
Sana en güzel tavsiyeyi vereyim. Bilişim konusunda program bilgisi yüksek birini bulmalısın. Hack konusunda bu kişinin tüm her şeyini deşebilecek biri olmalı. Hack i yapacak kişiyi bulunca bu şahsın bütün bilgilerini ele geçir. Seni tehdit etmesi muhtemelen bilgisayar veya telefondur. Eğer yandisk gibi bir bulut ağıysa hacker halleder fakat USB deyse o şahsı tehdit etmen gerebilir. Bu şahsın tek sana yaptığını veya yapacağını sanmıyorum. Kesinlikle tekrardan acıkacak veya sıkılıp başkasına saracaktır. Bu sebeple bu hacker arkadaşa güzel bir para teklifi önerip eğer bu şahsa sağlam bir saldırı yaparsan bulaşmasından pişman olduğunu anlayacak ve uzaklaşacaktır.
Fakat daha kolay bir yöntem daha var anlattığın kadarıyla; eğer şahsın elindeki video cinsellik içeren bir şeyse utanmamalısın sonuçta bu özelin yani ne gibi ayrımcılığa sokar ki? Zevkler tartışılmaz pozitif ol. Fakat bunu aile bireylerine falan atarsa photoshop mu dersin virüs yedim beni kaydedip videolara montajlamış mı dersin orası sana kalmış. Allah yardımcın olsun.
Ben de tanışma uygulamasından yabancı biriyle tanıştım ve telegrama geçtik cinsel içerikli fotoğraflarımı gönderme gafletinde bulundum strese girdim para istediler yolladım siz yollamayin sakın sonra araştırdım ve Emre Hasan Ateş ve ekibine denk geldim kendilerine ulaştım en kısa zamanda dönüş yaptılar kendileriyle anlaştık ve sayelerinde kurtuldum tamamen benim gibi sorunları olanlar için kesin çözüm kendisine Instagramdan ulaşabilirsiniz kullanıcı adı geçersizkullanici