Cevap: Acil yardim lütfen
Anladim ,demek istediğiniz lakin bu işte şöyle birşey var , avukatin bunu bilerek yapmasi , icra avukati bunu bilerek yapti , icra avukatina dava açabilirmiyim? Birde bu elektrik te sözleşme yok sadece çevre araştirma yapilip orda olduğum var şirketimin , yani herhangi bir imza ve sözleşme yok.?
Alıntı:
mehmetkorkusuz1991 rumuzlu üyeden alıntı
Anladim ,demek istediğiniz lakin bu işte şöyle birşey var , avukatin bunu bilerek yapmasi , icra avukati bunu bilerek yapti , icra avukatina dava açabilirmiyim? Birde bu elektrik te sözleşme yok sadece çevre araştirma yapilip orda olduğum var şirketimin , yani herhangi bir imza ve sözleşme yok.?
Borç sizin. Bu belli ve kesin. Yine de imza yok diye ödememek mi istiyorsunuz?
Burada elektrik, su vb idarelerin haksız yere alacak tahsil etmeye kalkıştığı aslında bunları kullanmayan pekçok kişiye yol göstermişizdir.
Ancak sizin gibi hem kullanıp hem de imzam yok diye itiraz edene hiç denk gelmedim ben şahsen.
Bu konuda şikayetçi olan insanların hepsine başkalarının kullandıkları elektrik, su vb ne ait faturalar ödetilmek isteniyordu. Bunlar da haklı olarak itiraz edip gelip burada yakınıyordu.
Kullandığınız elektriğin bedelini elbette ödeyeceksiniz.