Cevap: Teknosa'nın Çözümsüzlüğü
Haciz memuru tableti alip size vermeyecek, ya zaptedip yeddiemin deposuna birakacak yada orada birakacak haczettigi her ne ise.
Sonrasinda haczedilen mal satisa cikar, satistan elde edilen gelirle once icra masraflari odenir , sonra sizin alacaginiz kisim odenir.
Alabileceginiz, satin almak icin odemediginiz yuksek bedelli tablet ucreti kadar olmayacak .
Yardımcı olması amacı ile konunun nasıl sonuçlandığını belirtmek istiyorum.
14.04.2017 Tarihinde İcra memuru ile hacize gittiğimizde ürünü "ayıpsız misli ile" haciz edemedik mağaz (rafta/stoklarında olmasına rağmen) ellerinde olmadığını söyledi İcra memuruda aynı şekilde not düşüp bunun benim için daha iyi olduğunu söyledi.
Ardından aynı gün "ürünün ayıpsız mislisinin" ücret tespiti için 300 TL Bilirkişi ücreti yatırdım ve beklemeye başladım 2-3 hafta sonra Bilirkişi 950 TL ücret belirleyince bu sefer icra dairesinden 950+yaptığım masraflar olan 424 TL olmak üzere 1374 TL lik ödeme emri çıkarttırdım.
ve Mutlu son Teknosa icra dairesine adıma 1374TL ödemek zorunda kaldı.
Demem o ki hakkınız var ise hakkınızı sonuna kadar savunun.
Alıntı:
Cthax rumuzlu üyeden alıntı
Yardımcı olması amacı ile konunun nasıl sonuçlandığını belirtmek istiyorum.
14.04.2017 Tarihinde İcra memuru ile hacize gittiğimizde ürünü "ayıpsız misli ile" haciz edemedik mağaz (rafta/stoklarında olmasına rağmen) ellerinde olmadığını söyledi İcra memuruda aynı şekilde not düşüp bunun benim için daha iyi olduğunu söyledi.
Ardından aynı gün "ürünün ayıpsız mislisinin" ücret tespiti için 300 TL Bilirkişi ücreti yatırdım ve beklemeye başladım 2-3 hafta sonra Bilirkişi 950 TL ücret belirleyince bu sefer icra dairesinden 950+yaptığım masraflar olan 424 TL olmak üzere 1374 TL lik ödeme emri çıkarttırdım.
ve Mutlu son Teknosa icra dairesine adıma 1374TL ödemek zorunda kaldı.
Demem o ki hakkınız var ise hakkınızı sonuna kadar savunun.
Bu Forumunda birçok Kişi Hukuki sorunlarını çözüme kavuşturmak maksadıyla sorular yöneltiyor, birçok sorusuna gerekli cevap veriliyor. Derdine derman arayan Üyelerimiz, gelişmeler hakkında genelikle bu yere kesinlikle bilgi vermiyor ! Ancak siz gelişmeler hakkında bu yere bilgi vererek tanımadığınız birçok insana dolayı yoldan yardım ettiniz, bu sebeple sizi kutlarım.
Sn. ayberk_08'nın dediğinin altına imza atıyorum. Kesinlikle.
Durum ne oldu üstadım. Bilgilendirme rica etsek.
Alıntı:
delascuevas rumuzlu üyeden alıntı
Durum ne oldu üstadım. Bilgilendirme rica etsek.
Yukarıda , 12 nolu mesajda son durumu yazmış sn.üye.