İşyeri hakemlik yapıyor. Istifa etme nedenim yüz kızartıcı suçtan çıkardığında iş bulamayacağım diye düşünmemden.
Printable View
İşyeri hakemlik yapıyor. Istifa etme nedenim yüz kızartıcı suçtan çıkardığında iş bulamayacağım diye düşünmemden.
Yani Olay Savcılığa İntikal etmedi öylemi?
1.Aynı iş yerinde Şikayetçi olan kişilerle çalışmaya devam ettiniz mi? veya kaç gün çalıştınız.
2.Olay üzerinden Kaç gün geçti?
3.İşten ayrılırsanız Tekrar Davacı olmayacakları Kesin ve kati mi.?
Olay savcılığa intikal etmedi. Olay geçen hafta perşembe oldu bugün ben savunma verdim. Davacı olmayacakları kesin değil
Evet aynı kişilerle aynı fabrikada çalışmaya devam ettim
- - - Updated - - -
Bayanlardan bir tanesi 2 sene önce bana sarkıntılık yaptı dedi, diğeride 6 ay önce sarkıntılık yaptığımı söyledi. Tersledik ondan sonrada bidaha yapmadı diyorlar. Son bayanda geçen hafta için sarkıntılık yaptığımı dile getirdi bundan sonra diğer bayanlar ifade verdi yukarıda anlattığım gibi
Sayın moon 2 Yıl 6 Ay ve yeni olan bir olay şimdiye kadarda şikayetçi olmamışlar,şimdi ise bu bayanlar sizden şikayetçi olabilirler. Üç bayan aynı gün tacizde bulundu deselerdi olaya başka yönden bakardık.Davacı olurlarsa başınız çok ağrır.
Bir Avukatla oturup konuşun Avukatın yazacağı Feragat yazısını imzalatıp işten ayrılın
Feragat yazısını iş yerinemi vereceğim
Hayır şikayet edecek olan kişi veya kişilerden alacaksın..... kişiye bugüne kadar yapmış olduğumuz şikayetlerden geçmişe veya gelecekte Dava Açmayacağımıza Basit şakalaşma olduğuna Yanlış anlaşılma olduğuna vs vs Avukat daha düzgün yazar.Sizde buna istinaden işten ayrılırsınız.
Yazılan yazı sizde kalacak
Feragat yazısı vereceklerini sanmıyorum. Bölüm değişikliği istemekten başka çarem kalmadı
Bir konuda daha yardım almak istiyorum. İşverenin olayı öğrendiği tarihten itibaren 6 iş günü içinde işlemi kapatması gerekiyormuş bu nedir yardımcı olurmusunuz