Cevap: 2 yıl hapis cezası aldım
eşim adına işletmemde hırsızlık yapan arkadaşa 2,5 yıl ceza verildi itiraz ettiler dosya yargıtaya gitti 2 yıl sonra onama diye geri gönderildi görünüyordu iki gündür e devlet sayfamda dosya mahkeme görünmüyor acaba bu dosya düştümü yoksa incelemiyemi alınmış olur ve itiraz olabilirmi olursa sonuç ne olur nekadar sürer bu mahkeme
eşim adına işletmemde hırsızlık yapan arkadaşa 2,5 yıl ceza verildi itiraz ettiler dosya yargıtaya gitti 2 yıl sonra onama diye geri gönderildi görünüyordu iki gündür e devlet sayfamda dosya mahkeme görünmüyor acaba bu dosya düştümü yoksa incelemiyemi alınmış olur bir arkadaşım cumhuriyet başsavcılıgına gönderilmiştir ceza onandı ise diyor ve itiraz olabilirmi olursa sonuç ne olur nekadar sürer bu mahkeme
Bazen E Devlette görünmez En iyisi Mahkeme Kaleminden bilgi alın
1 ceza mahkemesinden hakaretten 2013 de başlayan 2016 ikinci ayda aldığım cezam 5 yıl ertelendi. 2015 12 ayında komşumun karısınız ve kendini bıçakla yaralamıştım 2.ceza davam da 1.ceza davamdan karara bağlanmadan olduğundan 2017.11. de karar verildi ertelendi vs. Şuan 2 adet ertelenmiş ceza dosyam var. birşey işler aliyeye nakledir işlem yapılırsan 2 birden patlıyacak.
karar verilemesi kırmızı çizgi durumları buna göre dikkat al.