Konum ancak hangi şehir hangi bölge olduğunu verir. Böyle bir iş yapacak kişinin faturalı hat kullanması akla uygun değil. Kredi yüklemeyi de nakit para ile yaparsa bulunacak bir şey kalmaz.
Printable View
Cep telefonlarının uyduya bağlandığını ilk sizden duydum. Çok CSI izlediniz galiba.
Selamlar. Mesleğinin başındaki bir stajyer olarak naçizane tavsiyem şudur ki, savcılığa giderek şikayette bulunun. Bakarsınız bir sonuç alırsınız. Son dönemlerde telefon ve internet üzerinden dolandırıcılık haberlerini fazlasıyla duyar olduk. Dolandırıcı kişi tespit edilerek suçlu olduğunun ispatıyla bir ceza verilmesi ihtimalinde bu işe teşebbüs etmeyi düşünen veya hala işin içindekiler için caydırıcı bir durum oluşabilir. Bu şahıslar çok etkili hitabet gücüne ve ikna kabiliyetine sahipler. Dikkatli olmak gerekiyor.
türkiyede hukuk neye dayanarak işliyor bilemem ama benim cep telefonum çalındı şikayetçi oldul telefonum bulundu ama mahkeme takipsizlik kararı verdi ben çıkan karara şaşmadım sadece telefonumu iade etmediler ona şaştım Allah'tan ben suçlu çıkmadığıma dua ettim bu durumda. daha neler göreceksiniz bunlar çok hafif olaylar