Ben müdürle konuşsamda adam tabiki benim okulumda okuyan oraya gidemez diye birsey söylemez.
Printable View
Ben müdürle konuşsamda adam tabiki benim okulumda okuyan oraya gidemez diye birsey söylemez.
Benim bu okullarla ilgili olumsuz bir düşüncem olmamakla birlikte bu ülkede özellikle askeri kesimin bu okullarla ilgili büyük bir hassasiyeti olduğunu herkes biliyor. Bu gerçek ortada iken senin o okula gitmen büyük yanlışlık olur. Sayın komodor çok net şekilde "gitme o okula" demiş. Onun hikmetinden sual olunmaz. O herşeyi bilir. Gitme dediyse gitme.
Ben şimdi bu okula gidicem fakat son senemin ikinci dönemi okuldan ayrılıp baska okula kayıt yaptırıp diplomamı baska okuldan almayı düsünüyorum sizce öyle yaparsam askeri okulda okumamda bir sorun kalırmı
Askeriye atatürkçü ve laik insan ister. Yani okuldaki adama almaz.
Her şeyinde güzel okullar var. Dersane ve extra ders çalışma ile kendini cok iyi geliştirirsin.
Askeri okul düşünmesen bile siyasi olan bir yere gitme. Geçmiş her zaman ilerde önüne cıkar.
Ben atatürkçü ve laik bir insanım vede benim her insan gibi hedeflerim var hemde vatanıma hizmet etmek istiyorum bunu basarabilmek icin iyi bir eğitim alamak zorundayım vede gideceğim okulun eğitimi çok güzel ama iste sorunlu bi okul diyorumki ben son sene okul deistirsemde yinede arastırıyolarmı simdiye kadar giitm bütün okulları vede ayrılmıs olsam bile sorun çıkarırlarmı?
:):):) Commodore1tr cevabın gerçekten kısa ve net.Arkadaş halen anlamadıysa çok yazık.Ülkemizi böyle subaylaramı emanet edicez:)