Cevap: Tebliğ günü süreye dahil mi?
Alıntı:
_smttr_ rumuzlu üyeden alıntı
Sevgili kardeşim, bundan 4 yıl önce haksız yere ilişiğim kesildi ve tam 4 yıldır bu haksızlığı mahkeme huzurunda tescillemek için uğraşıyorum. Uzun bir hukuk mücadelesinin sonucunda nihayet elimden alınan hakkı geri alabildim ve bu kararın uygulanması için kurum tarafından bana verilen süre 5 iş günü. Neden bu soruyu sorduğuma gelirsek. Bu 4 yıl zarfında babam bir rahatsızlıktan ötürü çalışamaz hale geldi ve ailemin sorumluluğu şu an benim üzerimde. Çalıştığım iş yerinden de elimi kolumu sallayarak ayrılamıyorum. Ayrıca bu işlem için başka bir ile seyahat etmem gerekecek o da bir mali külfet. İşte tüm bu sebeplerden ötürü gidebileceğim tarih 5 Eylül 2016 Pazartesi günüdür. Verilen bu sürenin ne zaman son bulacağıyla ilgili kafamda soru işaretleri vardı bu konuyu o yüzden açtım. Arkadaşlar sağ olsunlar kafamdaki sorulara açıklık getirdiler. Daha sonra tanıdık aracılığıyla bir avukatla görüşüp konuyu netleştirdim ve benzer bir konuda sıkıntı yaşayan olursa diye aldığım bilgiyi de burada paylaştım. Burada yanlış olan ne?
Ayrıca konuda ne zaman gitmeliyim tavsiyesi istemiyorum, verilen bu sürenin ne zaman son bulacağını soruyorum. Yukarıda arkadaşlar sağ olsunlar soruma gereken cevabı verdiler sizin farklı bir bilginiz varsa dinlemek isterim yoksa lütfen konuyu sulandırmayalım.
güzel kardeşim konuyu sulandırmak gibi bir maksatımız yoktur zaten öyle olsaydı forum yönetimi burada tutmazdı değilmi ?
Ayrıca gelelim diğer konuya ben gitmenizle gelmenizle alakalı olarak bir düşüncemi sizin lehinize olarak paylaştım farkındaysanız ve ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz buda sizin düşünceniz.. inşallah anlatabilmişimdir.
( Not: ) burası avukat hakim savcı tarafından soruları yanıtlayacak bir forum olmayıp herkes tarafından bilgi paylaşımı yapılan bir formdur.
Ayrıca kısıtlama yapma hakkınız bulunmamaktadır sen cevap yaz senin konuyu sulandırma vb gibi sözlerde bulunamazsınız. Çok iyi bir destek arıyorsanız ücretli avukat tutabilirsiniz ;) saygılarımla...
Cevap: Tebliğ günü süreye dahil mi?
Alıntı:
by_fatih rumuzlu üyeden alıntı
güzel kardeşim konuyu sulandırmak gibi bir maksatımız yoktur zaten öyle olsaydı forum yönetimi burada tutmazdı değilmi ?
Ayrıca gelelim diğer konuya ben gitmenizle gelmenizle alakalı olarak bir düşüncemi sizin lehinize olarak paylaştım farkındaysanız ve ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz buda sizin düşünceniz.. inşallah anlatabilmişimdir.
( Not: ) burası avukat hakim savcı tarafından soruları yanıtlayacak bir forum olmayıp herkes tarafından bilgi paylaşımı yapılan bir formdur.
Ayrıca kısıtlama yapma hakkınız bulunmamaktadır sen cevap yaz senin konuyu sulandırma vb gibi sözlerde bulunamazsınız. Çok iyi bir destek arıyorsanız ücretli avukat tutabilirsiniz ;) saygılarımla...
Muhterem kardeşim, soruma bir avukat, hakim ya da savcıdan profesyonel bir cevap almak değil derdim. Yaptığı meslek vs. fark etmeksizin konuyla ilgili bir bilgisi ya da fikri olan varsa onu öğrenmek için açtım bu konuyu bahsettiğiniz gibi bir kısıtlama söz konusu değil. Arkadaşların vermiş olduğu cevaplara ilaveten ücretli bir avukattan aldığım cevabı ekledim ki yarın öbür gün benzer bir sorun yaşayan olursa faydalansın. Sizin de konuyla yazılanlardan farklı bir bilginiz ya da görüşünüz varsa dinlemek isterim ama konuyla kel alaka girdiler forumu amacından saptırır diye düşünüyorum. Ve bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Kalın sağlıcakla.. :)