Cevap: Rıza alınarak Kart Kullanımı;
Alıntı:
jexer3434 rumuzlu üyeden alıntı
CanCi bey/hanım , cevap için teşekkürler. Hukuk konusunda halka açık bir site'de, T.C. kimlik numaramı kayıt olurken verdiğim bir yardımlaşma-Bilgi alma ortamında bırakın o kadar hakkım olsun. :) Kusura bakmayın
Hakkınız değil demiyorum tabi ki hakkınız. Yazdığınız her şeyden siz sorumlusunuz. Sadece öneri niteliğinde belirtiyorum. Gereksiz detaylar her meslek erbabı için can sıkıcıdır. Burası bir hukuk sitesi ve işin hukuki boyutu ele alınmalı. Bir konuda yardım istiyorsanız, yapabileceğiniz en iyi şey özenli, imla kurallarına uygun, konuyla alakasız içerikten ari, sade bir mesaj yazarak derdinizi anlatmaktır ki alacağınız cevap da böyle olsun.
Ama dediğim gibi, sadece bir öneri, uyup uymamak tamamen size kalmış. Gelişmeleri bildirin lütfen. İyi geceler.
Alıntı:
jexer3434 rumuzlu üyeden alıntı
CanCi bey/hanım , cevap için teşekkürler. Hukuk konusunda halka açık bir site'de, T.C. kimlik numaramı kayıt olurken verdiğim bir yardımlaşma-Bilgi alma ortamında bırakın o kadar hakkım olsun. :) Kusura bakmayın
Burada en kötü ihtimalle cevap alamazsınız, ancak hukuki bir durumda dilekçe yazarken yazdığınız her bir kelimenin gerekli olup olmadığına dikkat edin ve gereksiz tek bir kelime bile yazmayın. Aksi halde dilekçeniz büyük ihtimalle tam olarak dikkate alınmayacaktır. Çoğu zaman dilekçenin sadece ilk birkaç kelimesinin (cümle değil) okunarak cevap / karar verildiğine şahit oldum.
Şikayetçi olan eski patronum, o imza benim değil der ise, benim delil olarak gösterdiğim evrak kriminal incelemeye gider değil mi? Giderse en azından gerçek ortaya çıkar
Benim bilgime göre gider. O yüzden "siz gördünüz mü" diye sordum. Çünkü eski patronunuz böyle bir evrağın varlığını bildiği halde neden dava açar ki? İmzayı sizin gözünüzün önünde atmadı ise, imzanın ona ait olmayabileceği ihtimalini atlamamak açısından söyledim
Tabi ki , hatta o evrağı bir avukat arkadaşı arayarak ben düzenledim. Patronumda okuyarak evrağı kaşeleyip imzaladı. İmza kesinlikle ona ait ama neden - niye dava açtı hiç anlamıyorum. Mahkemeye çıktığımız da ne diyeceğini çok merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar;
Dün itibari ile karakoldan aradı orada ki görevli memur, ben bugün burdayım istersen gel bayram sonrasına bırakmayalım dedi ifade için. Bende gittim, ifademde aynen şunları aktardım: Evet bu bahsi geçen kullanımlar bana ait ve rıza alınarak kullandım, çalıştığım dönem boyunca patronumun kredi kartını kendisinden bizzat isteyerek aldım ve kendisine belirterek şu şu ürünleri alacağımı söyledim. Ek olarak patronun rıza içerikli imzalı olan evrağı kendisine sundum. İşlem bu kadar, bundan sonra ki süreç nasıl ilerler ?