Cevap: Sabah mahkemem var. Bilgi verir misiniz?
Alıntı:
kolvon00 rumuzlu üyeden alıntı
Böyle bir şeyi yaparken ne düşündünüz peki ? Bu olayın sonucu cinsel anlamda açlık mı yoksa sınıfsal nefret midir, ya da ne bileyim başka birşey midir ?
Bilincli yaptigim birsey degil. Tekrar olan veya olacak bir hareket de degil. Aclik ihtiyac nefret vs degil. Sebebini bilmiyorum. Psikolojik destek alcam bu konuyla ilgili zaten. Cok sukur hastalikli bi halim de yok ama yaptigim yanlis davranisin farkindayim. Bi anlik gaflet insani dusunmeden hareket ettiriyor...
Pişmanlığınızı, gözlerinize, sözlerinizde , ses tonunuzda hakime hissttirirseniz, olabilecek en hafif cezayla kurtulabilme şansınız olacaktır. Şahsi düşüncem bu tür suçlarda sıfır indirim , sıfır müsamaha gösterilmesinden yana olmakla birlikte,
psikolojik destek alacağım demek yerine, bir hata yaptığımın farkındayım, bu konuyla ilgili psikolojik destek alıyorum diyebilmeniz çok daha etkili olabilecekti. Vaad ten çok daha etkisi olurdu diye düşünüyorum.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Pişmanlığınızı, gözlerinize, sözlerinizde , ses tonunuzda hakime hissttirirseniz, olabilecek en hafif cezayla kurtulabilme şansınız olacaktır. Şahsi düşüncem bu tür suçlarda sıfır indirim , sıfır müsamaha gösterilmesinden yana olmakla birlikte,
psikolojik destek alacağım demek yerine, bir hata yaptığımın farkındayım, bu konuyla ilgili psikolojik destek alıyorum diyebilmeniz çok daha etkili olabilecekti. Vaad ten çok daha etkisi olurdu diye düşünüyorum.
Utancimdan hakimin karsisinda da yerin dibine girdim.. Sesim titredi gozlerim doldu ve hakim de destek al burdan ciktiginda dedi. Müsteki davaya katilmadigi icin ertelendi su an durusma.. Bu sure icerisinde de psikolojik destek almak icin basvuruda buluncam gerekli yerlere.. Bi doktorla konusmak cok iyi gelecek... Ikinci durusmada bu durum da etkili olur diye dusunuyorum..