Cevap: Eşimden Boşanmak İstemiyorum
Değerli Üyemiz ;
Öncelikle Rabbim Gönlünüzden Geçeni Kabul Eylesin İnşallah...
Şimdi konuya gelecek olursak asker demişsiniz normal er askerliğinimi yapıyor yoksa Rütbeli mi mesleğimi bu ??
Sizinle severek evlendi ancak ailesi tarafından size karşı doldurulmuş olabilir sizin hakkınızda yalan söylemiş olabilir yada daha kötüsü ALLAH korusun büyü muska vb şeyler yapmışda olabilirler ??
Sizin dediğize göre tabiki bu söylediklerim çünkü dediğinize göre sizi çok ama çok seviyormuşki ailesini sizin için arkasına almış.
Acaba bir heves olabilirmi bu sevgi siz yanlış anlamış olabilirmisiniz ?
yada acaba başka birisimi musallat oldu.?
Cevap: Eşimden Boşanmak İstemiyorum
Alıntı:
by_fatih rumuzlu üyeden alıntı
Değerli Üyemiz ;
Öncelikle Rabbim Gönlünüzden Geçeni Kabul Eylesin İnşallah...
Şimdi konuya gelecek olursak asker demişsiniz normal er askerliğinimi yapıyor yoksa Rütbeli mi mesleğimi bu ??
Sizinle severek evlendi ancak ailesi tarafından size karşı doldurulmuş olabilir sizin hakkınızda yalan söylemiş olabilir yada daha kötüsü ALLAH korusun büyü muska vb şeyler yapmışda olabilirler ??
Sizin dediğize göre tabiki bu söylediklerim çünkü dediğinize göre sizi çok ama çok seviyormuşki ailesini sizin için arkasına almış.
Acaba bir heves olabilirmi bu sevgi siz yanlış anlamış olabilirmisiniz ?
yada acaba başka birisimi musallat oldu.?
Öncelikle teşekkür ederim :)
Eşim normal askerlik yapıyor. Henüz ikimizde 21 yaşındayız.
İlişkimizin başından beri ailesi bizim birlikte olmamızı istemedi. Çok defa baskı yaptılar. Benim yüzümden henüz evli bile değilken eşim evini bile terketti geri döndü. Ama ikimizde bazı şeyleri göze alarak gizliden evlendik sonucunda.
Kıbrıs'ta askerlik yaptığı için arama konusunda sıkıntı yaşıyorduk ama sürekli mesajlaşırdık ve hiç bir sıkıntımız yoktu. Yanından da yeni gelmiştim. Her şey birden oldu birden soğuyup ailesine yöneldi. Aşk kelimesine dair bir şey yok aksine bana ters cevaplar vermeye başlamıştı zoraki yazar gibiydi. En sonunda tüm ilişkiyi bitirip boşanmaya karar verdiğini söyledi. Ama aklım almıyor ve beni sevdiğini bile söylemeden uyuyamayan adam bu olamaz diyorum kendime. Bu yüzden boşanmak istemiyorum. Hala savaşabilirim gibime geliyor :(