-
parayı yatırdığım dekontlarda elimde umarım onlarında faydası olur bu davada umarım adalet yerini bulur ve suçsuz olduğum ıspatlanır. inanın bu olay benim bi 10 sene daha büyükmüşüm gibi hissettiriyo bana sayın AV. Duygu TEKAY hanım beni aydınlattığınız için teşeekkürler... ayrıca sayın Emrah yavuzcan beye teşekkürler
-
Siz bilgisayarınızdaki sildiğiniz sansanız hatta formatlamış olsanız dahi bu bilgilere uzmanlar cok rahat ulaşacaktır.
Zaman konusunda ise bişey demek güc ama yaşayınca göreceksiniz. Uzunca bir süre bu davanın hayatınızda ki varlığı devam edecektir hazırlıklı olun.
Elinizdeki İP ve benzeri tüm bilgileri hemen dosyanıza delil olarak sunun.
Ve Gaziantep Barosu ile irtibata geçerek size atanan avukatı bulun.
Bu sorularınızın cevabı onda.
-
Teşekkürlerimi borç biliyorum avukatlık hayatınızda başarılar...
-
Bu konuda başka bir tavsiyesi olan var mı? acaba ben şimdi devlet nezdinde dolandırıcı olarak mı? yoksa mahdur olarak mı? kalıcam kafam çok karışık...
-
Dava daha açılmadığı için dosya numaram da belli değil vede avukat daha atanmamıştır dolayısıyla birde mahkemenin atatdığı avukat konuştuğum diğer avukatların söylediği kadarıyla hiç ilgilenmez diyorlar doğru mu acaba?
-
Mahkeme değil, baronun atadığı avukat vardır. Bu avukatın da görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağı açıktır.
-
internet üzerinden şifresi kırılan adam gaziantepte yaşıyor ben istanbulda ben ilk duruşmaya gittim fakat görevsizlik verip istanbul ağırcezaya gönderdi nüfusum istanbulda olduğu için ama ben muğlada üniversite okuyorum. birde mahkemeyle ilgili İP numarasının bana ait olmadığı belli benim hesabımı bana yalanlar söyleyerek tampon hesap olarak kullandırıldı! ben bilişim suçu işlemiş mi oluyorum.yada bilmeden tampon hesap olarak kullandırmam suçmu? birde bu adam bana ıcq denen sohbet sitesinden kendi pcimde ulaştı bu yazışmaları kaydetmedim ama bu yazışmalara ulaşabilirmiyim?