Cevap: 550 liralık borcum olmuş 4.700!!!
Alıntı:
HAZİM ÇAĞATAY rumuzlu üyeden alıntı
İcra müdürlüğünden adınıza olan dosyadaki evrakları alabilirsiniz. Bu evrakları ekleyeceğiniz bir dilekçe ile ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDE MENFİ TESPİT DAVASI açılması için dilekçe verin. Bir avukattan konu hakkında bilgi almanız faydalı olur. Dava için avukat tutmanıza gerek yok. Ben kendim takip ettim davayı.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim Hazmi Bey, sizi çok yordum kusura bakmayınız lütfen. Gelişmelerden haberdar ederim sizi. İyi günler dilerim
İcra müdürlüğünden adınıza olan dosyadaki evrakları alabilirsiniz. Bu evrakları ekleyeceğiniz bir dilekçe ile ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDE MENFİ TESPİT DAVASI açılması için dilekçe verin. Bir avukattan konu hakkında bilgi almanız faydalı olur. Dava için avukat tutmanıza gerek yok. Ben kendim takip ettim davayı.
- - - Updated - - -
Mesajı yanlışlıkla iki defa göndermişim. Sizde dava sonucu tecrübelerinizi paylaşınki yolumuza ışık tutsun.
Alıntı:
HAZİM ÇAĞATAY rumuzlu üyeden alıntı
- - - Updated - - -
Mesajı yanlışlıkla iki defa göndermişim. Sizde dava sonucu tecrübelerinizi paylaşınki yolumuza ışık tutsun.
Elbette dava sonucu hakkında bilgilerimi paylaşacağım. Haksızlıkların karşısında boyun eğmemek üzere uğraşmak lazım diye düşünüyorum.