Cevap: Forum sitesi uzerinden dolandirildim, yol gosteren var mi, delil kismi biraz sorunlu
Birimde başımıza geldi arkadaşım böyle olay bizde dava açacağız ama senin sonucunu çok merak ediyorum haklısın bizler çok iyi niyetli kişilerin ve emin olun aklımıza hiç karşımızdaki kişinin kötü niyetli olduğu aklımıza gelmeden para yollayan tipleriz tamda onların aradığı
Cevap: Forum sitesi uzerinden dolandirildim, yol gosteren var mi, delil kismi biraz sorunlu
Hepimiz benzer konular yasiyoruz. Tum gelismeleri buradan paylasirsak cok iyi olur. Surec hakkinda bilgimiz olur.
az once beklenen teblig geldi arkadaslar ve alinan karara inanin cok sasirdim, oysa ne kadar guzel delillerimi toplamistim... anlam veremiyorum.
turkcem yetersiz oldugundan ben sahsen bir anlam cikartamadim fakat bir fikir olusturdu kafamda, bilen birine gosterince de "...kovusturma yok... - ...nobetci sulh ceza hakimligine itiraz yolu acik..." cumlesi bulunuyor, ve suc yok diyor kisacasi, dedi bana.
zaten teblig de paragraf bu sekilde basliyor " her ne kadar yukarida... ... ... ise de"
nasil olur, nasil olur, nasil olur....