Cevap: Aile içi basit yaralama
Ceza aldı ama ertelendi. Siz şikayetimden vazgeçtim dilekçesi yazın. Hamileliğin verdiği hormonal stresin etkisiyle olduğunu belirtin sevdiğinizi pişmanlık duyduğunuzu ifade edin dilekçede. Eşinizin sabıkası yoksa sizin de erteleme olur ama kesin ceza alır... Allah yardımcınız olsun.
Teşekkürler. Hapis cezanızı mı ertelendi yoksa para cezanızı mı. Ne kadar ceza verdi hakim gerçekten merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Merhabalar. Bizim de önemli bu bahsedilenlerden durum itibari ile bir tık farklı bir konumuz var. Eşimle ev içinde biraz tartıştık. O sinirli ve her zaman olduğu gibi saldırgan halleriyle sözle ve hareketleriyle bana saldırdı. Dudağımı patlattı kanattı, boynumu çizdi derince, eskiden kırık olduğunu bildiği iyileşmiş dizime vurdu, sol kulağıma sert bir tokat attı. Söyledikleri küfür hakaret yazmıyorum zaten. Kadın olduğu için birşey yapamıyorsun vursan haksızsın... bende kollarını tuttum bana vurmasın diye biraz kızarmış pazu kısımları. Polisi aradı eşimden şiddet görüyorum vs. gittik. Polislerinde ikna çabaları ile birbirimizden şikayetçi olmadık. Ama olay şiddet içerikli olduğu için ve polis geldiği için karşılıklı ifade verdik. 2 ay sonra hakaretten takipsizlik ancak şiddet için kamu adına Basit yaralama karşılıklı iddianameyi hazırlamış savcı ve ceza mh ne yollamış. Şimdi evde normal barışığız hayatımız devam(arada yine sürtüşmeli) ediyor. Mahkeme gününü bekliyoruz. Hiç Şikayetçi olmamamıza rağmen böyle bir olay oldu. İlerisinde ne olur. ? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum lütfen. Para cezası? Hapis? Denetimli serbestlik? Hiçbiri ? Dava düşer ? Mahkemeye gidersek yine şikayetçi değiliz demeyi düşünüyoruz.