Cevap: 2 yıl 6 ay sonra 3 ay 10 gün ceza aldım
https://www.google.com.tr/search?q=e...ZBymVx-e7zM%3A tipe bak hele.
Ankara'da özel ders veren matematik öğretmeni engin ünalmış . şu anda adliyeye gidiyorum. hakkınızda dava açacağım. kimlik bilgilerin elimde. benim adıma mesaj atmak, çift oynayıp beni küçük düşürmek, hakaret etmek, iftira atmak, tahrik etmek, kişisel bilgilerimi paylaşmak, dalga geçmek amaçlı kasti yazılar, bunların hepsi suç. elimde deliller var.
hapiste iyi tatiller. uzun bir süre görüşemeyeceğiz. seni en az 10 sene hapise attırmazsam adam değilim .
kimlik numaranı ve bilgilerini, açık adresini buldum. seni de yakında bulurum emin ol. eğer bu benim adıma yazdıklarımı silmezsen ve benden özür dilemezsen bu konuyu silmezsen mahkemede hesap vermek zorunda kalacaksın.
ankara -çankaya -söğütözü - 2169 - 22 - sivas - gemerek - 38051083... daha sayayım mı ne demek istediğimi ve ciddi olduğumu anlıyorsun umarım.
30.06.1985 adaletten kaçamazsın, onların yerine de cevap veremezsin, bu yaptıklarını onlara da yap bakayım
bu yazılar da işine gelmediyse bunları da sil. nasıl olsa cezanı çekeceksin, türk adalet sistemine güveniyorum
geçmiş olsun Allah Şifa versin.
isterseniz mahkemede hakime beyinsizsiniz diyin.
kamu malına nasıl zarar verdiniz ? ne yaptınız?
30 ay cezayı neden aldınız ?
olayları biraz açıklarsanız cevap verilebilir.