Yakınan sayın üye, telefonu kardeşinin gönderdiğini söylemiş. Burada kargo şirketi ile arasında sözleşme olan gönderici olduğuna göre, kargo şirketi ile muhatap olması gereken de o değil mi?
Printable View
Yakınan sayın üye, telefonu kardeşinin gönderdiğini söylemiş. Burada kargo şirketi ile arasında sözleşme olan gönderici olduğuna göre, kargo şirketi ile muhatap olması gereken de o değil mi?
Kargo şirketi ile muhatap olan, polise giden, gerekirse savcılığa gidecek olan telefonun fatura sahibi de o olan kardeşim zaten. Kargo şirketini arayıp bilgileri ben aldım. Işlemleri o yapti. Birlikte uğraştığımız için biz olarak yazdım .En son yazdığım mesajda belirttiğim gibi btk yi telefonda en son takili olan hat sahibi ben olduğum icin ben aradım. Savcılık sorumda da ben gidecekmisim gibi yazmışım dalginligima gelmiş.
Tüm belgeler onun adına olduğuna göre başvuruları benim yapmam saçma olurdu değil mi?
Adı geçen hata, her ne kadar küçük hata gibi gözükse bile, uyarıda bulunmakta fayda vardır.
Ayrıca, hukuki işlemlere ivedilikle başlayınız. Zira hukuki işlemler (hakem heyeti en az 3 ay. İhtarname işlemi en az 1 ay. sürecektir.) bayağı zaman alacağından dolayı belirtme ihtiyacı hissettim.
Saygılarımı, sevgilerimi sunarım.