hocam mesela ceza aldıktan sonra ben maddi veya manevi tazminatta bulunabilir miyim ? gerçi bir önceki davadan ceza aldı onunla ilgili maddi manevi tazminat durumu olur mu ?
adam benim 7-8 ayımı hiç etti sonuçta
Printable View
Maddi ve manevi kayıplarınız olduğunu düşünüyorsanız tazminat davası açın, buna hakim karar verir.
hocam çok komik bir durum oldu bugün karakoldan arandım ve karşı taraf bana tehdit ettiğime dair suç duyurusunda bulunmuş. Ve sunduğu evrakların hepsi ile kendisi oynamış hiç bir gerçekliği yok benim maillerimi kendisi el ile düzeltip çıktı almış. Bende mesajların orjinallerin mail adresimde duruyor ve onu aradığımı söyleyip tehdit ettiğimi söylemiş. yani hem mail ile hemde arayarak tehdit etmişim. neyseki mail ile olanda orjinalleri elimde mevcut. arama konusundada bahsettiği tarihler aralığının arama dökümünü turkcellden aldım hiç bir şekilde onun numarasını aramamışım. Mailin orjinalinin ispatını nasıl ve nereye yapabilirim ?
size sorduklarında böyle bir şey olmadığını ispatlamak için göstereceksiniz. Savcı sorar ilk etapta.