Şampiyon Galatasaray
Printable View
Şampiyon Galatasaray
E tabiki
GALATASARAY
Sayın İpek derya'yı artık Galatasaray şampiyon olduğunda veya bu yıl kim şampiyon olacak denildiğinde görüyoruz :)
Ama bu defa sene sonunda buraya gelip ben demiştim diyemeyeceksiniz.
Bu yıl elbette BEŞİKTAŞ :)
22.40 itibariyle Trabzonspor'u 110 defa tıklayan üye kim acaba? Ben Galatasaray'ı iki defa tıkladım ve sıkıldım da...
:p Durun şu küreye bakıpta söyliyeyim..AAA oda ne üç büyükleren biri ama bende bilmiyorum abi dedi...:D
Bence Centilmence kim hak ediyorsa O şampiyon olsun...!!!
Kimin şampiyon olacağı değil de kimin olmaması gerektiğini ben söyleyim. KASIMPAŞA SPOR
Adam kaçakçılıktan yargılanıyor.
Hakim sanığa soruyor
"oğlum bak uluslararası kaçakçılık yapmışsın ne diyorsun?"
"vallahi hakim bey ben fenerbahçeliyim"
"oğlum ne alaka şimdi?"
"Hakim beyim ben fenerbahçeliyim benim uluslararası ne işim olabilir ki?"
Bir Fener Klasiği
Dinamo Kiev 3/ Fenerbahçe 1
Ali'cim fırsat bulsam işten güçten devam edicem yine sizlere katılmaya ama işler çok yoğun , en kısa zamanda dönüş yapıcam inşallah:)
Şuda bİr gerçek galatasaray Yazısını nerde görürsem göreyim , iki elim kandada olsa yazmadan duramıyorum [|)]
Bu arada , Biz Sezon Başında Şampiyonluk ilan edipte sezon sonunda horozun akıbetine uğrayan [:p] Malum takımlardan değiliz,
Sürprizleri Severiz[:dv]
Unutmadan Saat Kaç [:lv]
http://www.ntvmsnbc.com/news/194246.jpg
GALATASARAY'LILAR DİKKATİNİZE..........
Hıncal Uluç 90 Dakika programında Galatasaray-Kayseri maçını değerlendirirken hakem Selçuk Dereli'yi topa tuttu.
HINCAL ULUÇ: Hakem Selçuk Dereli 5. dakikada maçın kaderini belirledi. Hatta ligin kaderini de. 5.dakikada Mondragon'un kırmızı kart görmesi gerekirdi. Çok net bir penaltı var ortada. Ne bekledi o penaltıyı çalmak için Galatasaray hücumunda Hakan şükür'e yapılsaydı eminim verilirdi. Ama hakem Selçuk Dereli Galatasaray seyircisinin etkisi altında kaldı. O zaman Galatasaray'ın 4 golünü konuşmanın bir anlamı yok. 5. dakikada maç bitti.
O yüzden Galatasaray'ın galibiyetine alkış tutmuyorum. Hakem Selçuk Dereli 5. dakikadaki penaltının etkisi altında kaldı ki Arda'ya yapılan penaltıyı vermedi. Galatasaraylılar onlara da vermedi bize de vermedi demesinler. Çünkü 3-0 önde iken verilmeyen penaltının çok bir önemi yok. Önemli olan 5. dakikada maç sıfır sıfırken verilmeyen penaltı ve kırmızı karttır. Galatasaray belki de bu hafta Trabzon'un yerinde lig sonuncusu olacaktı. Bu çok ciddi bir hatadır. Böyle hatalar yapıldığı sürece kimin şampiyon olduğunun önemi yok.
Tabi ki en çok teşvik primi veren takım şampiyon olacak.... :)