askerlikle ilgili konular açamayacak mıyım şimdi?ama bunlarda soru.hep aynı soruyu sormuyorum ki.neden tehdit ediyorsun beni?ben kimseye de saygısızlık yapmıyorum.
Printable View
askerlikle ilgili konular açamayacak mıyım şimdi?ama bunlarda soru.hep aynı soruyu sormuyorum ki.neden tehdit ediyorsun beni?ben kimseye de saygısızlık yapmıyorum.
susma bana bir cevap verir misin?beni burada kısıtlamaya hakkın yok.eğer bir yanlış yapıyorsam vur kes biç öldür ona lafım olmaz.fakat soru sorma özgürlüğümü kısıtlayamazsın.burada hukuki sorular sormak için burdayız.ben de askeri mevzuatla ilgili sorular sormak istiyorum.ve sürekli birileri bana sataşıyor ben bişiy demiyorum.lütfen bana sataşmayın lütfen rica ediyorum.
Tehdit söze konu değildir, site kurallarının hatırlatılmasından ibarettir. Sorularınız askeri mevzuatla ilgili değil, askerlikten kaçmak için çare aramaktan ibarettir. Askerliğin yaşı yoktur ve bu bir yükümlülüktür. Gerçekten hukuki bir probleminiz varsa yazınız.Alıntı:
Ekleyen: aktemur - 06/08/2006 : 00:54:05