Cevap: Alkollü araç kullanma. Görevi yaptırmamak için direnme. Kamu malına zarar verme.
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Ben tüm suçlardan ayrı ayrı hagb alabileceğinizi veya ceza olsa da para cezası alarak memuriyete engel bir durum teşkil etmeyeceği görüşündeyim(yani ayrı ayrı 3 ceza olacak ve hiç biri tek başına 24 ayı geçmeyecek).Kamu malının zararı neyse onu da öder ve sunarsınız.Mahkemede pişmanlığınızı ve bu durumun o anki şartların için gerçekleştiğini belirtip sabit adresi olan bir devlet memuru olduğunuzu sicilinizin temiz olduğunu da söylersiniz.Biraz sıkıntılı bir durum ama öyle içeri girecek veya memuriyetten olduracak bir durum olmadığı bir süreç yaşanacak düşüncesindeyim.
Teşekkür ediyorum tekrardan ilginiz için keske bu tarz olayları hiçkimse yaşamasa ama bazen hayatımızda boşluklar olabiliyor ben bu suçların bir kısmını işlememe rağmen suan bile işlemiş gibi stresini ve dersini aldım polislerle cok tartıstım fakat keske onlarda sadece olanları tutanaklasalardı demekten baska çarem yok artık unutmayalım herkesin adaleti şaşar Allah ın asla mahkemem ilk seferde sonuçlanırsa yada en kısa zamanda sonucunuda paylasacagım hayırlısıyla inşallah avukat desteğide alacagım böyle degerli bir site için ayrıca tesekkür ederim iyi çalışmalar
Cevap: Alkollü araç kullanma. Görevi yaptırmamak için direnme. Kamu malına zarar verme.
Avukat desteği daha iyi olur.Ben mahkeme sonunda 3 suçtan da hagb aldım yazacağınız düşüncesindeyim.Geçmiş olsun..
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Avukat desteği daha iyi olur.Ben mahkeme sonunda 3 suçtan da hagb aldım yazacağınız düşüncesindeyim.Geçmiş olsun..
Sagolun güzel haberle görüşmek üzere..
Avukatımla görüştüm dosyayı inceledi ve ifadelerinde çelişkiler olduğunu söyledi. Görgü tanıgı ve şikayet eden polis aracın ters yönde giderken kovalanarak yakalandığını söylemiş trafik polisi ise uygun sekilde durduruldu demiş. Görgü tanıgı kelepçelemedem önce vurdugumu söylemiş şikayetci polis kelepceledikten sonra demiş (arkadan kelepçelenmiştim ve bundan bahseden yok) polis raporunda bogazının sıkıldığını söylemiş fakat ifadesinde yok omzunda agrı oldugunu söylemiş sanırıö yumruk attı da yazması gerekiyormuş raporda menteşe kırılması içinde bilirkişi raporu isteyeceğini söyledi bu 2 suçtan beraat edebiliriz dedi sizlerle paylaşmak istedim
gecmis olsun Allah yardımcınız olsun . saygılar.
Allah kötü niyetlilerden Devletimizi, vatandaşlarımızı korusun.
Sağolun umarım adalet yerini bulur. Gelişmelerden bilgi vermeye devam edeceğim.
Arkadaslar gecen gün talimatlı ifade verdim hakime hanıma anlattım ifademdeki şekilde ek olarak ters kelepçelendiğimi belirttim hakime hanım ortaya çıkan kamu malının masrafını karsılayacak olursam indirim olacagını söyledi bende bu suçu işlemediğimi ve karşılamak istemediğimi söyledim ayrıca hagb nı kabul edip etmeyeceğimi sordu mahkeme beni suçlu bulursa cezaevine girmek yerine herşeyi kabul edecegimi söyledim ve çıktım bilgilerinize.
Merhaba arkadaslar. İlk duruşma gerçekleşti ve avukatım katılmamamı istediği için katılmadım. Duruşmada polis şikayetini devam ettirmiş fakat ona kasıtlı zarar vermediğimi yani kasıtlı vurmadıgımı söylemiş. Ekip otosunda bulunan iki polisten biri otoya vurdugunu duydum diğeri duymadım demiş. Görgü tanıgı ise ters istikamette gittiğimi fakat polislere vurmadıgımı küfür vs şeyler yapmadıgımı söylemiş. Ayrıca ters kelepçelendiğimide belirtmiş. Durusma ileri tarihe ertelendi avukatım bilirkişi raporu istemiş oto zararı için benim durusma katılmama gerek olmadıgını tekrar söyledi ve benim 2 tanığımında dinlenmesini istemiş. genel olarak durusma böyle geçmiş sonuç hakkındaki düşüncelerinizi bu yaşananlara göre tekrar söylermisiniz. Teşekkürler.