Cevap: Ttnet'ten 350 TL fatura geldi.
Alıntı:
Ersin ERDOĞAN rumuzlu üyeden alıntı
İptalini yapsanız bile onay verdiğiniz için paranızı geri almanız zor. Yakın bir dostumda böyle bir sorun yaşamıştı. Şikayet etti ama hiç bir gelişme olmadı.
Geçmiş olsun.
Paramı geri almak bir yana dursun onu mecbur ödeyeceğim. Bu işlem her ay tekrarlar mı onu merak ediyorum.
Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum ancak telefondan hiçbir şekilde onay vermedim.Buna rağmen bu sabah 260 tllik alışveriş yapmışlar.Bu durumda ne yapmam gerekir teşekkürler.Ayrıca ürünleri iade etmek hakkımında bulunmadığı ile ilgili satın alma sözleşmesi geldi.Bu ürünleri gerçekten iade edemezmiyim?Teşekkürler.
Alıntı:
ag67 rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum ancak telefondan hiçbir şekilde onay vermedim.Buna rağmen bu sabah 260 tllik alışveriş yapmışlar.Bu durumda ne yapmam gerekir teşekkürler.Ayrıca ürünleri iade etmek hakkımında bulunmadığı ile ilgili satın alma sözleşmesi geldi.Bu ürünleri gerçekten iade edemezmiyim?Teşekkürler.
İade etmek istediğiniz ürünler size geldi mi ki?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
16 haneli kodlar playstore tarafından mail hesabıma gönderildi.Bende ilk mailde durumu fark edip şifremi değiştirdim.Şifre değişene kadar toplam 260 tllik 4 adet alışveriş yapılmış.Kodlar tek kullanımlık ama ben duruma müdahale edene kadar kullanmışlar.
Alıntı:
ag67 rumuzlu üyeden alıntı
16 haneli kodlar playstore tarafından mail hesabıma gönderildi.Bende ilk mailde durumu fark edip şifremi değiştirdim.Şifre değişene kadar toplam 260 tllik 4 adet alışveriş yapılmış.Kodlar tek kullanımlık ama ben duruma müdahale edene kadar kullanmışlar.
telefona onay kodu girilmesi gerek yakın bi arkadaşın da yapmıs olabilir.senin telefonuna kod gelmiştir gizlice silip halletmiştir işi
Öncelikle her hangi bir abonelik durumu oluşmadıysa her ay ücret geleceğini zannetmiyorum.
xbursankarax'nın da dediği gibi gelen kodu alıp silmiş olabilir.
Bu durum ile ilgili bir sitede konu açılmıştı, sayın site yönetimi uygun görürse konu linkini yayınlamak istiyorum.
Alıntı:
xbursankarax rumuzlu üyeden alıntı
telefona onay kodu girilmesi gerek yakın bi arkadaşın da yapmıs olabilir.senin telefonuna kod gelmiştir gizlice silip halletmiştir işi
Evde tek başıma başıma yaşıyorum.Onun için bu durum mümkün değil.Ancak bahsi geçen site,internetten yaptığım araştırmalar doğrultusunda, şifreyi herhangi bir telefona gönderecek şekilde programlamış.Ttnette kayıtlı olan telefonuma değilde,o an yazılan herhangi bir numaraya kodu gönderebiliyormuşsunuz.
Bence birileri bunu dolandiciliga cevirmis. Cunku son zamanlarda ttnet le alakali iyi seyler duymuyorum. Acil onune gecmeli
Öyle bir şey olacağını zannetmem. Bu işlem TTnet hesabı ile yapılıyor, doğrulaması ise o hesabın sahibinin telefonuna gidiyor. O onay mesajı alındıktan sonra işlem bitiyor.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Erdoğan Kırcalı,
Bu durum ile ilgili bir sitede açıklayıcı bir konu gördüm. Konu URL'sini burada paylaşabilir miyim?
Alıntı:
Ersin ERDOĞAN rumuzlu üyeden alıntı
Öyle bir şey olacağını zannetmem. Bu işlem TTnet hesabı ile yapılıyor, doğrulaması ise o hesabın sahibinin telefonuna gidiyor. O onay mesajı alındıktan sonra işlem bitiyor.
- - - Updated - - -
Sayın Erdoğan Kırcalı,
Bu durum ile ilgili bir sitede açıklayıcı bir konu gördüm. Konu URL'sini burada paylaşabilir miyim?
Hocam en azından bana özel mesaj olarak atabilirmisiniz?Teşekkürler.