Adama demezler mi sen doktormusun, kısacası işin sakat,
Printable View
Adama demezler mi sen doktormusun, kısacası işin sakat,
merhaba bugun tebligatım geldi aynısı yazıyorum lütfen bana anlamlrını ve ne olcağını söylermisiniz çok zor durumdayım. avukat tutmam gerekiyor vs..
SUÇ: 2313 sayılı kanuna muhalefet
SEVK MADDESİ: TCK'nın 37/1 mad. delaletiyle 2313 sayılı kanunun 23/Son-2. cümle, TCK'nın 53/1 ve 54/1 maddeleri (her iki şüpheli için ayrı ayrı)
lütfen yardım edin.
- - - Updated - - -
merhaba bugun tebligatım geldi aynısı yazıyorum lütfen bana anlamlrını ve ne olcağını söylermisiniz çok zor durumdayım. avukat tutmam gerekiyor vs..
SUÇ: 2313 sayılı kanuna muhalefet
SEVK MADDESİ: TCK'nın 37/1 mad. delaletiyle 2313 sayılı kanunun 23/Son-2. cümle, TCK'nın 53/1 ve 54/1 maddeleri (her iki şüpheli için ayrı ayrı)
lütfen yardım edin.
- - - Updated - - -
hiç kimse yokmu?
Dostum ben hakkarili arzuhalciye katiliyorum. Bi yandan sana da katiliyorum. Cunku dogada yetisen herseyin bir faydasi oldugu kanisindayim. Ancak senide pek iyi niyetli gormezler. Bu maddeyi kullanmaman satmadigin anlamna gelmez. Sen daha cok olayla alakali suc ortaya ciktiktan sonra internette arastirma yapipda boyle bir kilif uydurmaya calisiyor gibisin. O yag neye iyi geliyor bilmem ama iyilescgni dushndgn hastalkla alakali acaba hc doktora gttn mi. Ya da aktardn baska ilaclr almk varkn ndn byle bir yol sectn. 20 cm ye getirene kdr harcadgn çaba da cabasi. Kusura bakma ama hic masum durmuyor. Olayi daha iyi anlaman icin sana soyle bir ornek verim. Bira icip yola cikan surucu cevrmeye takildgnda bobrek tasimi dusurmek icn bira ictm diyebilrmi? Bira gercekten kum dokmeye ve bobrk tasini dusurmye iyi geliyor olablr ama sucu ortmez. Umarim aciklayicidir ve bu hukuki sitede sendn dha cok hukuk bilgisine sahip olanlarla hakkari arzuhalci gibi.. bklmiyorsunuz, okumamissinz gbi kelimler kullanmamani tavsiye ederim
He bide suna cevap verir misin. Madem cok kulturlusun bu konuda ing. Makaleler kkuack kdr hem de. Internetten tohum siparis edene kadar direk hint keneviri yagi neden siparis etmediniz acaba. Turkiyede bile cok firma satiyor? Firmalara guvenmiyorum deme sakin. Yoksa yakinda markette satilan sutlere de guvenmeyp evde inek besleyecgni dusuncem
teşekkür ederim yorumun için. fakat bu dava ile ilgili bir yorum duymalıyım şuan
Davaya gelince Ceza almadan kurtulman mucize cunku bnm bir oncki msjmda yazdklarmi sana durusmada hakimde diyecek. Hapise girersin demiyorum.muhtemelen hagb cikar ve iknci kz byle bseye bulasmaman gerek kesnlkle
Vemis oldugun maddelerde kiz arkadasinin ve senin bu olaydan agri ayri sorumlu tutulgun, ancak suc da olsa iyi niyetli oldugun belirtiliyor. Anck savclk makami 2313 yani uyustuucu maddelerle alakali kanuna aykiri davrandign icn ayni knununun 53 ve 54 maddesi geregnce ceza almani talep etmis
Hem kız arkadaşınız hem de siz ceza alacaksınız.
Ancak alacağınız bu ceza çok büyük bir ihtimalle hapis ya da para cezası gibi bir şey olmayacak, sadece belli bir süre (Örn. 5 yıl) hiç bir suç işlememek koşulu ile sonlanacak.
Benim anladığım bu. En kötüsü bir süreliğine belli aralıklarla karakola imza vermek, başka yere giderken haber vermek gibi bir durumla karşılaşmak olabilir.
Savcı değil, mahkemede hakimin karar vereceği bir şey bu.
şenol bey inşallah dediğiniz gibi olur. ben denetimli serbestlik verilmesinden öte 5 yıl hagb verilmesini isterim. zaten biz sosyal hayatlarımızda suçla işi olmayan insanlarız. tek bir merakla başımıza bu geldi. peki avukat tutmalımıyım. ve bir avukat ikimizinde avukatı olur mu. birde bu yazan maddeleri bana açıklayabilirmisiniz anlayacağım dilden.