yardımlarınız için çok teşekkürler
iyi çalışmalar
Printable View
yardımlarınız için çok teşekkürler
iyi çalışmalar
değerli arkadaşlar merhaba
gelişmeleri aktarayım. telefonuma gelen savcılık SMS'i ile ifade vermeye gittim, savcının yanında yaklaşık 30 saniye kadar kaldım, ifademde aynen tezgahtan aldığımı ve kayıp/çalıntı olduğunu bilmediğimi söyledim, bilseydim almazdım diye ifade ettim. savcı bir soru bile sormadan alınan ifademi yazdı ve bu tür durumlarda takipsizlik veriyoruz diye ifade etti. yaklaşık bir hafta sonra eve kağıt geldi takipsizlik kararı şeklinde.
şimdi bu noktadan sonra sizce ne olur? karşı tarafın itiraz etmesi durumunda durum tekrardan ele alınır mı veya itiraz reddedilir mi ? tekrar bir dava açılması durumu olur mu sizce?
yardımlarınız için teşekkürler
iyi çalışmalar
Karşı taraf takipsizlik kararına 15 gün içinde sulh ceza hakimliğine itiraz edebilir. Nüfusu 20 milyona yakın bir şehirde tezgahtan telefon alıyor ve telefon aynı plazada çalışan birine ait çıkıyor. İlginç bir tesadüf diyebilir.
Ama genellikle itirazlardan sonuç çıkması pek sık rastlanan bir durum değil. Bir daha ikinci el telefon alırken satan kişinin kimliğinin fotokopisini alın ayrıca sattığına dair bir belge imzalatın. Geçmiş olsun.
merhabalar
son durum şu şekilde , dosyaya herhangi bir itiraz yapılmamış ve dosya faili meçhuller şubesine gönderilmiş. bu durumda dosya benim açımdan sonsuza kadar kapanmışmıdır demek acaba, bu noktadan sonra tekrar itiraz veya dosyanın geri açılması gibi bir durum olmaz sanırım.
bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler.
iyi çalışmalar.