Sanırım şaka yapıyorsunuz.
Printable View
merhaba kolay gelsin bu perşembe mahkemem var kredi kartı dolandıcılıgı diye
olay tam olarak söyle oldu facebookta bi arkadaşla tanıstık bu işte cok para var dedi ben senin telefona bağlanam dedi sonra soyledigim telefonları al ve sat dedi sana 50 tl para vercem dedi bende kabul ettim yaşım 16 sonra polisler suc ustu yakaladı mahkemeye cıktım mahkeme denetimli serbeslik verdi sonra savcı cagırdı savcıda 2 tane denetimli verdi ve mahkeme cıktı cocugun aldıkları telefonlara el konundu ve iade edildi kart sahipleri sikayetci olmuşlar anlattıdıgım gibi ceza alırmıyım alırsam kac ay alırım :'( ve cocugun başkasını kandırmasına ait kanıtıttlarım var mahkeme kanıtları kabul edermi yardım edin
Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlam e devletten bakkıtıgım zaman böyle görünüyor savcı tutuklanmamı istemiş eve kagıt geldi yardım edin :(
Konu birden fazla kere açıldığı için birleştirildi.Ne tam olarak ne olduğu ne de daha önce suç işlenip işlenmediği(önceden iki kere verilen denetimli serbestlik neyle alakalı belli değil) anlaşılmıyor.Çok sıkıntılı bir durum.Tek avantaj yaşın 18 altında olması.Çok acil avukat yardımı al zira derdini anlatabilecek kadar konuya hakim değilsin ve perşembe günü tutuklanma ihtimalin bulunuyor.Forum kirliliği açısından da tekrar yapmaman gerekliliğini hatırlatırım.