Cevap: Nitelikli dolandiriciliga girermi ?
Konu tekrarı yapmak forum kurallarına aykırı.Cevap geledebilir gelmeyedebilir.Ben son defa sorularınıza cevap yazayım ancak bir daha tekrar yapmama noktasında daha titiz davranmanızı dilerim.
1)Böyle bir ihtimal var ancak yazdıklarınızı ispatlayabilirseniz ve bize yazmadığınız eksik fazla bir şey yoksa dolandırıcılık unsurları oluşmuş gibi
2)Evden icrada pek bir şey çıkmıyor.Son yasayla bir çok şey haciz edilemediği gibi bazı eşyalardan iki tane olması gerekiyor çoğu zaman boş gidilip boş dönülüyor
3)Zorla imzalatıldı diye itiraz edilebilir
4)Böyle bir parayı dolandırmış kişi(500bin TL) genelde pek ortalarda olmaz.Mahkemeye katılması sizle irtibat halinde olması elbette iyi niyete, işin bir alacak verecek meselesi gibi yorumlanmasına, iyi niyete delalettir.
Merhaba arkadaslar beni dolandiran sahis ortaya cikti ve senet verdi aysonu geldi 430.000₺ olan paranin 60.000₺ sini verdi beni bitelikli dolandiriciklansucluysmazsin ben burdayim telim ortada diyor ama beni kandirdigi delillerle telefon mesajlariyla belli ben ticaret yaptim tucaretimi ogrenme diye boyle bir yalana basvurdum kendi kendime mesaj atarak seni baska is yaptigima ikna ettim ben ortys ciktim ve parami odemek istiyorum diyor bu kisi beni sikayet edersen benden parani alamazsin diyor buna karsilik bende tehditkar konusmalarda bulundum sizce nasil bir yol izlemeliyim yardimci olun lutfen
Merhaba merak ettim bu davanız nitelikli dolandırıcılık olarak sonlandı yoksa ticari alacak verecek olarak mı