Cevap: Kız arkadaşım namusu üzerine iftiraya uğradı aksini kanıtladım ne yol izlemeyeliyim?
Alıntı:
izmir035 rumuzlu üyeden alıntı
ben senin kardeşin değilim. işim gücüm de var tıp fakültesinde öğrenciyim sen düşünme bunları. dedikoduya dayanarak diyorsun da cocugun "ben sana yalan söyledim hırsıma yenik düştüm diye konusması var." önce düzgünce okuyun bence sonra yorum yapın. yapıcı degilseniz de yorum yapmayın gerek yok.
Nasıl bir cevap arzu ederdiniz?
"Doğru" şeyler size söylendi. Fakat bu doğrular sizi tatmin etmedi. Görüyorsunuz, doğrular, sizin hayal ettiğiniz gibi değil.
Örneğin "Siz onları mahkemeye verin, olaya sebep olanlara idam, yardım edenlere müebbet verilir" gibi bir cevap mı tatmin edecek?
Ne yazık ki cevap bu değil.
Olay çok basit.
Bu şekilde savcılığa giderseniz ciddiye alınmazsınız.
Kız arkadaşınız teknik olarak sizin hiç bir şeyiniz değil.
Kız arkadaşınızın mağdur olduğu bir konu hakkında şikayetçi olabilecek tek kişi kendisidir.
Eğer kendisi şikayetçi olmak isterse, o zaman bir şeyler söylenebilir.
Ses kaydı delil değildir.
Üstelik sesini kaydettiğiniz kişi "benim bu kayıttan haberim yoktu" derse, haberi olduğunu ispatlamak sizin sorumluluğunuzda ve bunu ispatlayamazsanız başınız derde girebilir.
Yani bence Abdullah Bey çok ama çok güzel özetlemiş olayı.
Her ne kadar siz hoşlanmamış olsanız da...
Cevap: Kız arkadaşım namusu üzerine iftiraya uğradı aksini kanıtladım ne yol izlemeyeliyim?
Alıntı:
izmir035 rumuzlu üyeden alıntı
ben senin kardeşin değilim. işim gücüm de var tıp fakültesinde öğrenciyim sen düşünme bunları. dedikoduya dayanarak diyorsun da cocugun "ben sana yalan söyledim hırsıma yenik düştüm diye konusması var." önce düzgünce okuyun bence sonra yorum yapın. yapıcı degilseniz de yorum yapmayın gerek yok.
Türkiye'de hukuk bu kadar:)
Fazlasını istiyosan gidip bir avukata danışacaksınız.
Eleştirilmeyi istemiyorsanız da soru sormayacaksınız.
Burda bu konu için daha farklı yorumlarda yapılabilirdi ama kimse sizi kırmak istemiyor.